mankkaa-logo-osoitteella
plantagen_03

liity-seuraamme http://www.mikisi.info/micinorm/ лучших изображений доски Micinorm.

 

liity-kannatusjaseneksi

 

Joukkue-uutiset

28 huhtikuu 2013, 18.23
Mimmileijonat
Hyvä oli keli ja niin oli pelitkin. Pienestä on jalkapallo kiinni, se tuli taas todistettua. Mimmileijona oli huomattavasti pirteämmällä jalalla liikkeellä kuin eilen jolloin jo mitali varmistettiin. Nyt tuli vastaan
27 huhtikuu 2013, 23.32
Mimmileijonat
Perjantaina alkoi 2. Tason sarja HJK:n vieraana. Hieman loukkaantumisista kärsittiin, samoin oli Klubilla hieman vajausta, mutta hoidettiin homma himaan kuitenkin selkeästi. Alissa veti ensimmäisellä minuutilla huikean
14 huhtikuu 2013, 13.37
Mimmileijonat
Ja taas on kevätkausi alkanut. Ensimmäinen ulkoturnaus oli tosia-asia, ja Jellona matkasi Veikkolaan pelaamaan kauden ensimmäistä ulkoturneeta. Turnaus alkoi mielenkiintoisella vastustajalla, ja 10 minuuttia pelattuaan, oli
15 helmikuu 2013, 19.15
Mimmileijonat
Leijonalla on flunssa. Sen verta oli puolikuntoinen ote alussa Leijonalla. Peli ei sentään ollut aivan umpisurkeaa, ja fudiksen näköistä. Mutta kyllä oli sen verta uninen vastustajakin, joka otti toki revanssin viime
10 helmikuu 2013, 01.29
Mimmileijonat
Ja tuomisina kotiin kaksi päänahkaa erittäin kovalta porukalta eli LPS:ltä, heti ensivisiitiltä Suomen jalkapallon ykkösharjoituspaikasta. LPS vietti leiriä Eerikkilässä ja oli kutsunut kahden joukkueen voimin Leijonat

Taustaa vuodelle 2012
 
F.C. Kasiysi on toiminut espoolaisena jalkapallon kasvattajaseurana yli 20 vuotta. Kasvattajaseuran tavoite on tarjota hyvä jalkapallon harrastusympäristö “vauvasta vaariin” jalkapallon ystäville niin kilpa- kuin harrastetasolla. Jäsenmäärältään Kasiysi kuuluu edelleen Suomen suurimpien seurojen joukkoon. Suuri jäsenmäärä mahdollistaa monia asioita myös taloudellisesti. Jäsenmäärän ylläpitäminen ja kasvattaminen on tärkeää mm. pystyäksemme edelleen tarjoamaan laadukasta toimintaa kokopäivätoimisten ammattilaisten johdolla.
Suomen Palloliitossa on asetettu jalkapalloilun kehittämiseen kovia tavoitteita. Palloliiton lanseeraaman jalkapallon lajiprosessin yksi kehittämisen tavoitteista on yksilön huomioiminen valmennuksessa. Tässä on iso haaste myös meille Kasiysissä. Jotta pelaajamäärät saadaan kasvamaan sekä pelaajat pysymään jalkapallon ja seuramme parissa yhä tiukemmassa eri harrastusten välisessä kilpailussa, F.C. Kasiysin on kyettävä tarjoamaan laadukasta ja motivoivaa toimintaa eri-ikäisille ja erilaisilla tavoitteilla harrastaville.


F.C. Kasiysi Espoo ry laati seuralle uudistetun vuoteen 2015 ulottuvan strategian, jonka mukaan
-     Keskeisin tehtävämme on kasvattaminen jalkapalloon ja kasvattaminen  jalkapallon avulla – kasiysiläinen  pelaaja on keskiössä kokonaisvaltaisesti omalla kehityspolullaan niin pelillisten kuin sosiaalisten taitojen oppimisessa


PELAAJALÄHTÖISYYS
-     Seuran tapa toimia ja pelaajalähtöisyys näkyy kaikessa valmennustoiminnassa – valmennuksessa arvo on pelaajien kehittymisessä ja erilaisuuden ymmärtämisessä sekä hyvän ilmapiirin luomisessa


PROFIILIVALMENNUSTA
-     Arvot, visio, missio, strategiset tavoitteet ja toimenpiteet sekä pelisäännöt selviksi kaikille – kasiysiläinen tapa toimia näkyy hallinnossa, viestinnässä, joukkueissa ja koko seurayhteisössä


JOUKKUEISTA SEURAKSI
Kasiysin strategia nostaa siis pelaajan keskiöön tarjoamalla profiilivalmennusta seuran vahvassa ohjauksessa. Keskeisiä tavoitteita ovat kasvattaminen jalkapalloon ja kasvattaminen  jalkapallon avulla, valmentajien arvostuksen painopisteen siirtäminen pelaajien kehittämiseen ja lasten kasvattamiseen, seuran pelisääntöjen ja tapojen noudattaminen, positiivisuuden ja iloisuuden ilmapiirin saaminen oppimisen perustaksi sekä yhteisöllisyyden ja toisten kunnioittamisen korostaminen.


Valmennuksen tason saaminen tasaisemmaksi tarjoaa kaikille pelaajilla yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä ja harrastaa haluamallaan tavalla. Jatkossa panostetaan entistä enemmän valmennukseen, valmentajien koulutukseen sekä valmentajien tukemiseen erilaisten tavoitteiden mukaisessa valmennuksessa – jokaiselle tavoitteidensa mukaan.


Palloliitto viestittää vahvasti yhteistyön merkityksestä jalkapallon kehittämisessä Suomessa. Samalla tavalla on meidän Kasiysissä tehtävä asioita yhdessä. Seura muodostuu ihmisistä, seuran jäsenistä, jotka luovat sisällön, hengen ja olemuksen seuralle ja sen toiminnalle. Yhdessä voimme tehdä jotakin merkityksellistä – pieniä ja isompia asioita. Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2012.


Seura- ja valmennustoiminta


Toimintalinjan yhdenmukaisuus ja selkeys sekä ammattitaidon hyödyntäminen lajia ymmärtäen ovat keskeisiä tekijöitä Kasiysin vuoden 2012 toiminnassa. Yhteistyö joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa sekä koulutukseen panostaminen korostuvat vuonna 2012 entisestään. Niin harrastus- kuin kilpailutoimintaa kehitetään ymmärtäen espoolaisen jalkapalloilun yhteiset haasteet sekä kansallisten liittojen asettamat toiveet.
F.C. Kasiysi Espoo ry:llä on palkattuina työntekijöinä vuonna 2012 toimistovastaava Leena Nisonen, valmennuspäällikkö Markus Lahtinen, seuravalmentajat Jukka Kivinen ja Antti Ruonala sekä Espoon järjestöjen yhteisön tuella seuran apuvalmentajat Juha Laahanen ja Sedat Duman. Tällainen resurssisatsaus luo erinomaiset mahdollisuudet seurassa tapahtuvalle urheilutoiminnalle.


Suomen Palloliiton jalkapallon lajiprosessi yhdessä SPL:n nuorisotoimintalinjan kanssa viitoittaa Kasiysin tietä. Totaalisesta voittamisen ihannoimisesta on lasten ja nuorten urheilussa pyritty eroon Kaikki pelaa –ajattelulla. Vuonna 2009 lanseerattu uusi nuorisotoimintalinjaus pyrkii yhdistämään kaikkien oikeuden harrastaa, voittamisen merkitykseen ja kulttuurin oppimiseen sekä lasten ja nuorten henkilökohtaisen kehittämisen eri tasoilla. Linjauksen mukaisessa toiminnassa yhteistyön merkitys eri joukkueiden ja ikäluokkien kesken tulee olemaan tärkeää, jotta seurayhteisömme voi tarjota riittäviä haasteita kaikille halukkaille.


Lajiprosessin mukana tuomat Palloliiton tavoitteet yksilölliseen palaajakehitykseen asettavat omat haasteensa myös Kasiysin toiminnalle.  
Perinteitä kunnioittaen seura järjestää myös vuonna 2012 mm.
-    maaliskuun seuraleiri Vierumäellä
-    kesäkuun alussa jalkapalloleirin
-    kevät-, syys- ja talvikausiin jakautuvan jalkapallokoulun
-    taitokoulutoimintaa
-    maalivahtiakatemian sekä
-    kevät- ja syystaitokilpailut sekä -karnevaalitapahtumat.
Syksyllä aloitettu avoin ohjattu iltapäiväharjoitus jatkuu myös vuonna 2012. Muitakin uusia ideoitaa seuraohjattuun toimintaan pyritään löytämään.


Yhteistyö


Vahva halu toimia lasten ja nuorten parissa alueellamme näkyy ja korostuu jatkuvasti yhä enemmän F.C. Kasiysissä. Yhteistyössä Espoon kaupungin, Suomen Palloliiton, SPL:n Uudenmaan piirin, ja FC Espoon sekä muiden jalkapalloseurojen kanssa on Kasiysillä ollut keskeinen asema jalkapalloilun parissa tehtävässä nuorisotyössä. Yhteistyötä tullaan jatkamaan ja toimintaa kehittämään yhä urheilullisempaan suuntaan, jotta jo saavutetut hienot tulokset kasvattajaseurana paranevat entisestään. Seuran on tarkoitus jatkossakin olla aktiivisesti mukana foorumeissa joissa suunnitellaan, kehitetään ja päätetään kesä- ja talviharjoitteluolosuhteista sisällä ja ulkona.


Espoon kaupunki on ratkaisevassa osassa F.C. Kasiysin tulevaisuuden suuntaa rakennettaessa. Kaupunki on ollut hyvin myötämielinen yhteistyössään kouluvuorojen ja kesäisten ulkokenttävuorojen jakamisessa eri ikäluokkien kesken. Hyvän yhteistyön toivotaan vain edelleen kehittyvän pieniä ja vähän isompiakin jalkapalloilijoita entistä paremmin palvelevaan suuntaan.


Laaksolahden urheilupuiston tekonurmen saaminen Kasiysin käyttöön niin harjoittelualustana kuin peleihinkin on Kasiysin pelaajakehityksen kannalta ratkaisevassa asemassa. Kasiysiläiset joukkueet ovat käyttäneet ja tulevat jatkossakin käyttämään Myntinsyrjän, Laaksolahden ja Keski-Espoon halleja syys- ja talviharjoiteluunsa.  


FC Espoon ja sen kasvattaja­seurojen Kasiysin, LePan ja KaPyn valmentajien keskeistä yhteistyötä pyritään kehittämään edelleen. Kasiysi on vahvasti mukana paitsi pelaajien kasvattajana FC Espoon tarpeisiin myös Suomen Palloliiton luomassa pelaajakehitysohjelmassa ”Sinivalkoinen tie”. Yhteistyö FC Espoon kanssa mahdollistaa seuramme pelaajille hyvät edellytykset kehittyä jalkapalloilijoina aina Suomen huipulle asti. Seuran tarkoituksena on luoda pelaajille mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana aina korkeimmalle huipulle asti ja toisaalta kehittyä harrastajana junioripelaajasta aikuisharrastajaksi, valmentajaksi tai toimihenkilöksi seuraan.


Vuoden 2012 toiminnan tavoitteet


Valmennuksen kehittäminen


Valmennuspäällikkö Markus Lahtinen kehittää ja koordinoi seuran valmennustoimintaa. Ikäluokkamallin toteuttamisessa keskeisessä roolissa ovat seuravalmentajat Jukka Kivinen ja Antti Ruonala sekä seuran apuvalmentajat Juha Laahanen ja Sedat Duman. Lisäksi kunkin joukkueen vastuuvalmentajan sitomisella sopimuksellisesti seuraan pyritään vahvistamaan seuran valmennustoiminnan yhdenmukaisuutta ja ohjauksellisuutta.
Valmentajakoulutus on valmennuksen kehittämisen keskeinen menestystekijä. Valmennuspäällikkö koordinoi koulutustoimintaa, jonka tavoitteena on nostaa yleisesti valmennuksen tasoa. Erityishuomion kohteena on aloittavien valmentajien koulutus räätälöidyllä seuran tavoitteiden mukaisella omalla sisäisellä koulutuksella. Vanhempien ikäluokkien valmennuksen tukemista jatketaan henkilökohtaisilla valmentajien koulutussuunnitelmilla.  
Valmennuksen kehittämisen mitattavat tavoitteet vuonna 2012 ovat
-    kaikki toimihenkilöt E-taso kurssitettuja
-    F-ikäisissä valmentajilla vähintään D-taso
-    D-ikäisissä valmentajilla vähintään C-taso
-    tavoitejoukkueissa vähintään B-taso
-    valmentajakerhotoiminta aktiivinen

 

Kilpailulliset joukkueet


Kasiysillä on tavoitejoukkueet sekä pojissa että tytöissä ikäluokissa D12, D13. Näille joukkueille asetetaan seuran taholta kilpailulliset tavoitteet samoin kuin seuran taitokouluille ja LePan kanssa yhteisesti toteutetulle yhdistelmäjoukkueelle D13-ikäluokassa. Haaste- ja tavoitejoukkueiden yhteistyötä pyritään kehittämään. Valmennuksen tason kehittämiseksi ja tavoitteiden yhdenmukaistamiseksi myös haastejoukkueilla on kilpailulliset tavoitteet.  
Kilpailullisen menestyksen kriteerit vuodelle 2012 ovat
-    kaikki tavoitejoukkueet korkeimmalla piiirin sarjatasolla
-    haastejoukkueet toiseksi ylimmällä tasolla
-    taitokoulujoukkueet Suomen huipulla


Pelaajien kehittäminen


Kasiysi pyrkii kasvattamaan ”pelaavia” pelaajia ja joukkueita. Jalkapallon pelaamisen taito muodostuu ainakin perustaidoista, taitavuudesta, pelitaidosta ja itseluottamuksesta. Kaikkien näiden taidon osa-alueiden huomioiminen pelaajien kehittämisessä on Kasiysin valmennuslinja, jota täsmennetään ikäluokkakohtaisilla tavoitteilla. Pelaajakehityksen tavoitteet vuonna 2012 ovat
-    taitomerkkejä > 120 kpl
-    kolme piirin taitokisojen palkintosijaa
-    taito- ja kykykoulutoiminta aktiivisina
-    vähintään yksi kasiysiläinen / piirijoukkue
-    ikäkausikohtainen luokituskriteeristö tehty


Talous

Seuran taloudellinen tilanne oli vuonna 2011 vakaa. Taloudellinen tasapaino edellisvuoden notkahduksen jälkeen saavutettiin tulojen ja menojen entistä tarkemmalla budjetoinnilla, kulujen oikealla kohdistamisella sekä maksuvalvonnalla. Talouden hallinta on jatkossa entistä tärkeämpää toiminnan monipuolistuessa ja kehittyessä. Espoon kaupungin tuki ja sen säilyminen vähintään ennallaan on tärkeää toiminnan kannalta.  Näin varmistetaan seuran kyky toimia korkeatasoisen jalkapallourheilun tarjoajana.

 

Toiminta on suunniteltu edelleen niin, että vuosibudjetti pystytään pitämään tasapainossa. Eriytetyt seuran ja joukkueiden taloudet helpottavat valvontaa ja auttavat kohdistamaan toimet oikein. Vuoden 2012 talousarvio on seuran toiminnan osalta ohessa. Joukkueet vastaavat osaltaan taloutensa tasapainosta. Kunkin joukkueen joukkueenjohtaja ja taloudesta vastaava henkilö ovat toiminnastaan vastuussa Kasiysin johtokunnalle.

Seuran jäsen- ja toimintamaksut kattavat seurahallinnon kustannukset. Pelipassi on Suomen Palloliiton vuosittain määrittelemä lisenssi, joka antaa oikeuden pelata virallisissa otteluissa. Pelipassi on voimassa pelipassikauden, joka on vuosittain pisimmillään 1.1. – 31.12. välinen aika.
Jokaisella viralliseen kilpailuun osallistuvalla pelaajalla tulee olla voimassa kyseessä olevaan kilpailuun oikeuttava pelipassi ja vakuutusturva.  Vakuutus on junioreilla pakollinen.


Seuran jäsen- ja toimintamaksu vahvistetaan vuosikokouksessa.

Lisää Pelipassista ja vakuutuksista voi lukea Palloliiton nettisivuilta http://www.palloliitto.fi/seura/palloverkko/

 
logot_01logot_02logot_03logot_04logo_03logo_04logo_05logo_06 logot_01logot_02logot_03logot_04logo_03logo_04logo_05logo_06 logot_01logot_02logot_03logot_04logo_03logo_04logo_05logo_06