mankkaa-logo-osoitteella
plantagen_03

liity-seuraamme

 

liity-kannatusjaseneksi

 

Joukkue-uutiset

15 helmikuu 2013, 19.15
Mimmileijonat
Leijonalla on flunssa. Sen verta oli puolikuntoinen ote alussa Leijonalla. Peli ei sentään ollut aivan umpisurkeaa, ja fudiksen näköistä. Mutta kyllä oli sen verta uninen vastustajakin, joka otti toki revanssin viime
10 helmikuu 2013, 01.29
Mimmileijonat
Ja tuomisina kotiin kaksi päänahkaa erittäin kovalta porukalta eli LPS:ltä, heti ensivisiitiltä Suomen jalkapallon ykkösharjoituspaikasta. LPS vietti leiriä Eerikkilässä ja oli kutsunut kahden joukkueen voimin Leijonat
05 helmikuu 2013, 22.27
Mimmileijonat
Oli taas aika kohdata rakas/(Paras?) verivihollinen TiPS. Kaksi viimeistä oli päättynyt tiukan taistelun jälkeen kaverille, sitä ennen taas Jellonalle. Miten kävi tänään? Nyt oli hanat auki hetimiten. Mimmileijonat
03 helmikuu 2013, 23.50
Mimmileijonat
Tänään oli aivan mukava harjoitus. Pelin vuoksi oli hieman vähemmän porukkaa, niin päästiin kolmen valmentajan voimin vetämään oikein intensiiviset laukaisuharjoitukset. Neljä tyttöä veti tuplat, eli ensin reenit
19 tammikuu 2013, 17.54
Mimmileijonat
Niin sitä taas on vuosi lähtenyt käyntiin. Leksa pisti itsensä autoon ja painui Treelle. Mitäs siellä, no tyttöfutistapa tietenkin.   Ensimmäinen peli tiukkaa vääntöä todellista huippujengiä, eli "liigaseura"

PELAAJAT

- Toimimme joukkueena, kuuntelemme valmentajien ohjeita, noudatamme sääntöjä ja keskitymme harjoituksiin.

- Kannustamme ja huomioimme muita antamalla heille harjoitusrauhan ja yrittämällä parhaamme niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Tuemme ja kannustamme pelikavereita, vaikka tappio tulisikin.

- Arvostamme pelikavereita ja hyväksymme yksilöiden erilaisuuden. Emme kiusaa tai arvostele muita kentällä eikä sen ulkopuolella. Olemme reiluja kaikkia kohtaan.

- Mahdolliset erimielisyydet, vahingot ja kolhut sovimme saman tien, anteeksipyytämällä.

- Tervehdimme reippaasti joukkuekavereita, vanhempia, valmentajaa, vastustajia ja tuomareita. Kiitämme aina vastustajiamme hyvästä pelistä.

- Nautimme jalkapallosta, hyvästä joukkuehengestä ja pidämme hauskaa!

 

VANHEMMAT

- Käyttäydymme esimerkillisesti niin harjoituksissa kuin otteluissakin. Tervehdimme toinen toisiamme ja toimimme kaikin puolin erimerkkinä pelaajille. Esiinnymme aina päihteettömänä ja savuttomana jalkapallotapahtumissa.

- Kannustamme ja annamme pelaajille positiivista palautetta, mutta jätämme pelin ja pelaajien ohjaamisen valmentajille. Tuemme ja kannustamme pelaajia myös tappion hetkellä antamalla positiivista palautetta.

- Emme arvostele vastustajia, tuomareita, emmekä ketään muitakaan kentänlaidalla olevia ihmisiä. Emme myöskään kiroile lasten kuullen.

- Joukkueen kehittämistä koskevia ideoita ja ajatuksia voi antaa toimihenkilöille suoraan tai järjestetyissä vanhempain illoissa.

- Pidämme huolen siitä, että tuomme lapsemme ajoissa harjoituksiin, otteluihin ja turnauksiin. Harjoituksiin 15 minuuttia ennen niiden alkua ja peleihin 30 minuuttia ennen pelin alkua. Otteluihin ja turnauksiin ilmoittaudutaan ajoissa. Poissaoloista peleihin on aina ilmoitettava.

- Huolehdimme myös pelaajien varusteista, riittävästä unesta, terveellisestä ruokavaliosta jne. Sairaana harjoittelu ja pelaaminen on kielletty.

 

JOUKKUEEN VASTUUHENKILÖT

- Joukkueen vastuuhenkilöiden tavoitteena on antaa pelaajille iloa, onnistumisia ja kehitystä jalkapallon parissa, sekä nauttia joukkuelajista turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

- Joukkueen vastuuhenkilöt tekevät joukkueen suurimmat linjaukset joukkueen kehittämistä varten, vanhempien toiveet, ajatukset ja ideat huomioiden. Nähdessään tarpeen joukkueen vastuuhenkilöt järjestävät vanhempainpalaverin joukkueen linjausten, suunnitelmien jne. ilmoittamiseksi ja vanhempien mielipiteiden kuulemiseksi.

- Olemme hyvinä esikuvina lapsillemme, emme kiroile, käyttäydy huonosti tai epäurheilijamaisesti. Vaadimme pelaajilta joukkueen sääntöjen ja yleisen hyvän käytöstavan mukaista toimintaa. Päihteettömyys ja savuttomuus lasten kanssa toimiessa on meille itsestäänselvyys.

- Valmentajilla on oikeus puuttua epäjärjestykseen harjoituksissa ja otteluissa. Ensin pelaajaa puhuttelemalla, tarvittaessa jäähylle laittamalla ja mikäli häiriköinti jatkuu, ottamalla yhteyttä vanhempiin.

- Kaikille taataan tasavertainen, oikeudenmukainen ja laadukas valmennus palloliiton ”Kaikki Pelaa” sääntöjen mukaan.

- Myös joukkueen toimihenkilöt tukevat toinen toisiaan, auttamalla ja neuvomalla.

 
logot_01logot_02logot_03logot_04logo_03logo_04logo_05logo_06 logot_01logot_02logot_03logot_04logo_03logo_04logo_05logo_06 logot_01logot_02logot_03logot_04logo_03logo_04logo_05logo_06