LISÄÄ TIETOA KARAKALLION KENTTÄHANKKEESTA AO. LINKISTÄ!

Siirry Karakallion kentän sivuille

Ensimmäinen kysely

Kenellä on toimiston siistein pöytä?

FC Kasiysi Espoo ry on yli tuhannen jäsenen aktiivinen, kannustava ja kehittyvä jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on tarjota hyvä harrastusympäristö nuorille jalkapalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Suurin osa Kasiysin yli neljästäkymmenestä joukkueesta toimii Espoossa, Turunväylän, Kehä III:n ja Vihdintien välisellä alueella.

Ajankohtaista

F.C.Kasiysin vuosikokous 27.2.2014 klo 18.00

11.2.2014
F.C.Kasiysi Espoo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 27.2.2014 klo 18.00 Laaksolahden jalkapallo arenan kokoustilassa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. TERVETULOA!

Tule osakkaaksi kenttäyhtiöön!

6.2.2014
Koska Kasiysin ydintehtäviin ei kuulu jalkapallokentän omistaminen, on seura perustanut Hornankattila Oy:n hallinnoimaan jalkapallonurmen käyttöä. Hornankattila Oy on siis täysin F.C. Kasiysi Espoo ry:n omistama osakeyhtiö.

Kasiysiläinen-lehti

6.2.2014
Jokaisella seurayhteisössä vaikuttavalla on mahdollisuus osallistua hankkeeseen. Huhtikuussa ilmestyvä Kasiysiläinen-lehti tarjoaa laadukasta palstatilaa Kasiysin nykyisille ja tuleville yhteistyötahoille.

Osta oma neliö!

6.2.2014
Kasiysin varainkeruun kärki juhlavuonna on Karakallion kentässä. Seuramme täyttää tänä vuonna 25 vuotta, ja juhlavuoden kruununa on oma kenttä. Mikäli haluat kantaa kortesi kekoon, voit tehdä sen helposti ostamalla nimikoidun neliön uudesta kentästä. Saat komean sertifikaatin panostuksestasi ja mikä hienointa, voit kertoa ylpeänä, että omistat osan Meidän kenttää!

Kartsin kenttä – yhteinen hanke!

6.2.2014
Espoon kaupunki on luovuttanut Kasiysille Karakallion kentän käyttöoikeuden 15 vuodeksi. Sopimus velvoittaa Kasiysin nykyaikaistamaan kentän jalkapallonurmeksi. Tämän eteen on tehty kulisseissa rutkasti töitä syksyn ja alkutalven aikana, ja mikäli hanke etenee suunnitellusti, kasiysiläisillä on oma kenttä käytössä elokuun 2014 alussa.

Yläpuolella näet ajankohtaista uutispalstan, josta löydät tärkeimmät uutispalat Kasiysin toimintaan liittyen. Seuran viikkotiedotteet löydät /seura/viikkotiedotteet

TÄRKEITÄ LINKKEJÄ


 

FC Espoo
ResultCode
WebTimmi ajanvaraus
Palloliitto
Espoon Erotuomarikerho
Pikkujätti ajanvaraus