HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P01

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Kingsin Esittely   » Kingsin Yhteystiedot   » Kingsin Uutiset   » Pelaajat   » Valmentajan blogi   » Harjoitusaikataulu   » Tuloksia  
Valmentajan blogi

Syksy paketissa ja talvi tulossa..

06.11.07 15.31

Kingsin ensimmäinen syksy on sitten paketissa. Isänpäivänä alkaa sitten talvikausi ihan toden teolla käyntiin kun siirrymme sisälle. Syksystä on jäänyt paljon mieleen. Kaikki on tapahtunut nopeasti. Ei ole paljoa aikaa kun vielä kysyin Jounilta, että "oliskohan teillä valmentajatehtäviä". Noh, vastaus tuli eräänä Syyskuun iltana kun poljeskelin tuomarihommista kohti kotia. Heti ensimmäisen harkkojen jälkeen vastuu valmennuksesta jäi minulle. Eli aika nopeasti, viime vuonna vain käytännössä katsoin asioista sivusta. Alkuun mietein, että mitenkä ihmeessä mä tästä hommasta selviän. Nyt puoltoista kuukautta myöhemmin mieli on aika paljon erinlainen.

Homma on lähtenyt oikein hyvin luistamaan. Nimet alkavat pikku hiljaa hahmottua, samoten poikien persoonat. Meillä on aika hyvä ryhmä. Yhdestä asiasta olen kuitenkin hieman huolestunut. Nimittäin toisilla pelaajilla on paljon poisoloja harjoituksista. Tähän tulisi kotona nyt panostaa, että saataisiin pojat harkkoihin. Ilman harjoituksia ei myöskään opi. Ikävä kyllä. Nyt ollaan siinä kriittisessä vaiheessa, että yritetään saada koko porukak noin suurin piirtein samalle viivalle taitojen suhteen. Lähikuukausina opitaan se perustaito. Sitoutuminen olisi siis tärkeää.

Talvella meillä on siis yhdet tunnin harjoitukset viikossa. Sillä luultavasti mennään nyt aika pitkälle, ja se riittänee toistaiseksi. Mutta kuten sanottua, niin tästä on edelleen hyvä jatkaa.. :) 

 

Aleksi

P01 Kings

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu