HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P01

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Kingsin Uutiset   » Kingsin Esittely   » Kingsin Yhteystiedot   » Harjoitusaikataulu   » Pelaajat   » Tuloksia   » Valmentajan blogi  

Joulu on taas..

Valmentajan blogi

Ensimmäinen syksy paketissa

16.12.07 15:00

Kingsin ensimmäinen syksy on paketissa nyt ihan oikeasti. Nyt on siis hyvä hieman kerrata, että miten ja mistä kaikki alkoi siis noin minun osaltani, ja ylipäätään hieman syksyä.

Noh, eräänä syyskuun iltana olin tuomaroimassa erästä D-poikien jalkapallo-ottelua. Katsossa istui 89:sin uusi juniorivastaava. Menin kertomaan, että silloinen nykyinen joukkue oli hajoamassa ja olisin kiinnostunut valmentajan tehtävistä, että jos jossain joukkueessa olisi apuvalmentajalle tarvetta.

Kului viikko, pari ja eräänä iltana kun kotiin fillaroin jälleen tuomaroimasta tuli puhelu ja kerrottiin, että perusteilla olisi 2001-syntyneille joukkueet. No sanoin, että olisin kiinnostunut ja että miettisin vielä vähän. Kului muutama päivä ja pistin sitten sähköpostia, että todella olisin kiinnostunut. Siitä viikko, ja olin Kuninkaisten kentällä. Ympärillä 15 poikaa ja uteliaita vanhempia. Onneksi tämä juniorivastaava tuli ekalla kerralla mukana laittamassa hommaa alkuun. Siinä samassa kävi ilmi, että olisin niinkun päävalmentaja. Silloin mietein, että mitähän tästä tulee. No hyvää tuli. No, 25.9 pidin itse suunnittelemat ensimmäiset harjoitukset. Homma lähti hyvin käyntiin. Oltiin vielä Marraskuun ensimmäisenä päivänä ulkona.

Sitten oli siirto sisälle ja Rastaalan Koululle. Oli ensimmäisellä kerralla lähes nostalginen fiilis. Olihan itse käynyt aikanaan samassa koulussa ala-asteeni. Oli kiva kuitenkin palata katsomaan vanhaa koulua. No eipä siellä mikään ole muuttunut. Samat jumppapatjat ja pallot kiinni kelloa (joka sekin rikki näköjään) suojaavassa ritilässä.

Yleensä ottaen syksy on mennyt ihan mukavasti. Kiva olisi, jos saataisiin koko joukkue kasaan jossain vaiheessa harjoituksiin. Toki on muitakin harrastuksia ja menoja, eikä niille aina vaan mitään voi.

Kevätkausi alkaa siis tammikuun 13 päivä siellä Rastaalan koululla. Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta kaikille!

 

 

P01 Kings

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu