HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P00

« Kaikki joukkueet
» Salamat   » Esittely   » Uutiset   » Tuloksia   » Ilmoitustaulu   » Harjoitusaikataulu   » Pelaajat   » Palaute   » Yhteystiedot  
Esittely

F.C. 89 Salamat

F.C. 89 Salamat (00-pojat, Espoon Järvenperästä) perustettiin syksyllä 2006. Tuolloin kesän 2006 jalkapallokoulusta valmistuneet juniorit lähtivät intoa puhkuen harjoittelemaan talvikauden yli kohdatakseen tulevat haasteet kevään ja kesän 2007 koitoksiin.

Kaikkiaan Salamat omasivat valtavan pelaajarepertuaarin ja aktiivisia jalkapalloilijoita riitti kirmaamaan välillä jopa 18 kappaletta pallon perässä. Tällä hetkellä joukkue on hieman supistunut muutamalla nuorella lupauksella, mutta näin kesän korvilla luontainen kiinnostus jalkapalloon sekä ennenkaikkea joukkueemme menestyksekäs suoriutuminen kentällä ovat saaneet terveen kaipuun moniin uusiin tulevaisuudenlupauksiin.

Salamat toivottavat kaikki uudet pelaajat erittäin tervetulleeksi harjoittelemaan ja pelaamaan jalkapalloa erittäin menestyksekkäässä joukkueessa.

Talvi 2006 – 2007

Espoon liigaan Salamat ehtivät valmistautua pitkin talvea pelaten mm. Lepa:n kanssa futsal otteluita harjoitusten lomassa. Nämä ottelut pelattiin Leppävaarassa Lepan kotikentälläja ensimmäinen oikea vastusta muodostui monen pojan mielessä “pahimmaksi kilpakumppaniksi”. Talven aikana Lepa:n joukkue onnistui voittamaan Salamat useaan eri otteeseen, mutta kentältä poistuttaessa tai sinne mentäessä oli pojista havaittavissa kuitenkin terve ylpeys heidän pelatessaan Salama rivistossä.

Talven 2006-2007 aikana salamat harjoittelivat Myntinsyrjän jalkapallohallissa jossa hallivuoroja oli yksi per viikko. Monen Salaman mielestä tämä oli kuitenkin liian harvoin joten joukkueenjohtajamme herra Niemisara järjesti joukkueelle vielä yhden ylimääräisen harjoituskerran viikossa. Nämä ns. Ylimääräiset harjoitukset pelattiin Karamzinin koululla, koulun liikuntasalissa.

Talvikauden harjoitusaherruksen lomassa pojat pääsivät kokeilemaan taitojaan Futsal otteluissa Lepa:a vastaan. Alla ote Talven 2006 jaetusta Futsal tiedotteesta josta käy ilmi ohjeistuksen muodossa miten ja minkälaisissa olosuhteissa ja kokoonpanoissa noita Futsal otteluita pelattiin.

Salamat ja Lepa kohtasivat useaan eri otteeseen talven 2006-2007 aikana. Alla mainitusta otteluohjelmasta poiketen pelit päättyivät kuitenkin vuoden 2007 puolella, sillä Leppävaaran lukio oli kiinni noina mainittuina viimeisinä kertoina johtuen koulun joulujuhlien järjestelyistä. Pelejä pelattiin yksi kerta per viikko ja yhteen kertaan mahtui kaksi eri peliä.Näin ollen saimme kasaan runsaasti arvokasta pelikokemusta sekä harjoitusta.

Tässä yhteydessä Salamat haluavat kiittää vielä Lepa:a ja toivovat, että hyvin alkaneen ystävyysotte-luhenkisen Futsal  toiminnan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Toivotamme Lepa:lle menestystä ja onnea tulevissa haasteissa ja kohtaamme heitä  jatkossa toivottavasti niin Futsal- kuin liiga-otteluissakin. 

Salijalkapallo 2000-syntyneille Leppävaaran lukiolla
 • Alkaa maanantaina 13.11.06 klo.18.00
 • Viimeinen kerta 18.12.06- otteluohjelma liitteenä
 • paikalla viimeistään 25 min ennen ottelua
 • 4+maalivahti (maaleina voimistelupatjat)
 • peliaika 4*7min
 • maalivahdin avaukset heittämällä
 • ei liukutaklauksia, sivurajaPOTKUT, vastustaja vähintään 3 m päässä
 • varusteet: sisäpelikengät
 • pelinohjaajat vanhemmista/valmentajista
 • kaksi kenttää poikittain, sali jaetaan penkeillä, jotka toimivat samalla vaihtopenkkeinä
 • muut vanhemmat pois pelialueelta, pelejä voi katsoa näyttämöltä 

Kevät-Kesä 2007

Ystävyysottelut F.C. 89 hallikauden päätösvuorolla

Viimeinen jalkapallohallivuoro käytettiin tietenkin pelien merkeissä jolloin haasteet tulivat toisilta F.C. 89 seuran joukkueilta jotka jakoivat hallin ja harjoitusvuoron kanssamme läpi koko pitkän talvikauden. Koko hallin kattava iso kenttä oli jaettu neljään yhtäsuureen kenttään joilla kullakin pyörivät pelit kokoajan. Ystävyysotteluissa olivat mukana seuraavat joukkueet...

 • Salamat
 • LLU (Laaksolahti United)
 • Kunkut
 • Mimmit
 • Liekit

Pelit pelattiin luonnollisesti erittäin hyvässä hengessä. Kentällä nähtiin valtava määrä tarmoa ja pelaamisen riemua, maaleja sekä hyviä tilanteita jotka syntyivät ilman valmentajien ohjeita poikien oman pelisilmän kautta. Ei voinut olla ajattelematta kuin, että eipä ole mennyt talvikauden treenit hukkaan. Samaan hengenvetoon oli todettava, että kyllä pojat jo olivat valmiit Espoon liigan haasterisiin.

Espoon Liiga 2007

Espoon liiga on tarkoitettu kaikille Espoon jalkapalloseurojen juniori jalkapalloilijoille. Espoon liigaa pyörittää F.C. Honka.

Ennen kuin pojat pääsevät Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin alaisuudessa järjestettäviin sarjoihin pelaamaan on tarjolla Espoon Liiga jossa voimme rauhassa tutustua liiga pelaamiseen ja hankkia pelikokemusta omassa kotikaupungissamme.

Tähän mennessä Slamat ovat jo kohdanneet Espoon liiga uransa aikana, Hongan pantterit ja Espan. Lisää haasteita sekä tavotteita on horisontti pullollaan ja seuraava vastustaja onkin EBK Millenium.

Kaiken kaikkiaan Salamat pelaavat Espoon liigassa yhdeksän eri peliä joissa vastustajina ovat seuraavien seurojen joukkueet: Honka (Pantterit musta ja Pantterit valkoinen, Kobrat musta ja Kobrat keltainen), Espa, EBK (Millenium sininen ja Millenium valkoinen) ja HooGee (HooGee Smaragdit ja HooGee Hurrikaanit.

Salamien Pelit ovat alkaneet Espoon liigassa varsin vakuuttavasti. Kokemuksen karttuessa pojista uhkuu jo terve itsetunto kentälle marssittaessa. Sinne mennään pelaamaan reilua peliä, voitokkaasti ja riemulla. Jokainen Salama kentällä antaa peliin kaikkensa ja se näkyy joukkueen menestyksessä.  Voimme vain vanhempien kanssa ylpeänä seurata poikien pelejä kentän reunalta kannustaen ja kiittäen poikia suoriutumaan joukkueensa hyväksi.

P00 Salamat

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu