HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 Kasiysi Rocky

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Joukkue   » Uutiset   » Harjoitusaikataulu   » Tuloksia/Otteluraportteja   » Pelaajat   » Tilastot   » Yhteystiedot   » Palaute  


Tuloksia/Otteluraportteja

UUSIMAA CUP 2007

1. kierros 3.6 NJS 2 1-0 (1-0) V
2. kierros MasKi 2

HARJOITUSOTTELUT 2007

18.4 OT-77 3-0 (1-0) H
21.4 EPS 5-2 (3-1) V

SUOMENCUP 2007 

1. kierros - - - -
2. kierros 20.4 Fc Lohja 1-5 (0-0) H

6 Divari (http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=101300&piiri_id=100005)

2.5 OJY 4-1 (0-1) V
10.5 Kilo IF 2 2-5 (1-2) V
15.5 TaPo 5-1 (5-0) V
21.5 AP 0-0 (0-0) T
1.6 EBK Stars 0-3 (0-1) H
10.6 EPS rps
12.6 Inter
18.6 KAKE
8.8 OJY
15.8 Kilo IF 2
24.8 TaPo
29.8 AP
3.9 EBK Stars
11.9 Inter
13.9 EPS rps
24.9 KAKE

Kasiysi Rocky vs Otaniemen Jyllääjät

4-1

 

15 min 0-1 Bergqvist

40 min 1-1 Kuokkanen

42 min 2-1 Ketonen

50 min 3-1 Ruonala

55 min 4-1 Rantavuori

 

 

Rockyn ja OJyn välinen ottelu pelattiin sateisen kylmällä ja sitäkin tuulisemmalla Järvenperän sorakentällä. Täydellisistä olosuhteista huolimatta kentällä ei juuri hienouksia nähty. OJy lähti peliin vajaamiehisenä ja peli olikin alusta asti Rockyn totaalista hallintaa.

 

OJy valitsi suoraviivaisen taktiikan teknisesti taitavampaa Rockya vastaan. Pallonriiston jälkeen purku myötätuulen avittamana mahdollisimman kauas ja sitten Rockyn puolustajien vihainen prässi. Alkuun näytti että tällainen insinöörimäinen tehokkuusajattelu ei toimi Rockya vastaan. Rantio ja Jens veivät toppareina kaikki pääpallot ja irtopallot tipahtelivat nätisti keskikenttää hallinneille Jussilalle ja Maestrolle. 15 minuutilla tuli Rockylle kuitenkin musta hetki. Puolustus nukahti ja pallo ajautui vastustajan hyökkääjälle, joka sijoitti kliinisesti alanurkkaan Lallin oikea-aikaisesta vastaantulosta huolimatta.

 

Pelaajiemme ilmeet menivät huolestuneiksi vaikka valmentaja Jussila yritti herätellä joukkuetta. Jo tässä vaiheessa oli käynyt selväksi, että pelistä ei tulisi helppoa. Entisen Kasiysi kasvatin johtamaa OJyn catenacciotta ei niin vain murrettaisi. 20 minuutilla Jussila kuitenkin pääsi murtautumaan keskikentällä ja täräytti hurjan laukauksen 25 metristä ylärimaan, josta pallo kimposi alaspäin. OJyn taidokas maalivahti ei tästä kuitenkaan häkeltynyt vaan otti pallon ronaldinhomaisesti selällään haltuun. Ensimmäisellä puoliajalla pallo kävi vielä toistamiseen Ojyn maaliviivalla, mutta tauolle lähdettiin vieraiden 0-1 johdossa.

 

Toinen puolisko alkoi sekavasti, mutta sitten tuhlaajapoika- Kuokkanen iski. Korkea kukkupallo putosi vastustajan rankkualueelle ja vaikka Ojyn maalivahti yritti kaikkensa, ei hän kyennyt derivoimaan pallon lentorataa oikein vaan kaatui pompun jälkeen. Pallo osui tolppaan ja siitä Kuokkanen nosti sen hallitusti maalin kattoon. Rockyn vaativa kotiyleisö nousi juhlimaan ja laulamaan sankarinsa nimeä. Seuraavan kerran Rocky rankaisi vastahyökkäyksellä. Pallo laitaan Stenmarkille joka jatkoi sen ykkösellä linjan yli Ketoselle, joka kärkkyi paitsion rajamailla kuin hevosennaama-Nistelrooy konsanaan. Ketonen karisti puolustajat nopeudellaan ja nosti pallon maalivahdin yli ja yläriman alle.

 

Koska peli oli 2-1 päätti Jugi järjestää ylimääräistä jännitystä peliin. Jälleen yhden Ojyn purkupallon jälkeen pallo tuli keskialueella Jugille, joka sutaisi ohi pallosta. Vastustajan kärki säntäsi kohti Lallin vartioimaa maalia, mutta Jugi aloitti hurjan takaa-ajon. Juuri ennen boxin rajaa tarkkaan ajoitettu liukkari saavutti pallon ja osui hiukan vastustajaankin. Jugin protestoinnista huolimatta kentän toisella puolella seissyt tuomari vihelsi, tuomari jonka katsetta eivät edes paksut pullonpohjalasit onnistuneet sumentamaan. Kriittinen vaihtopenkki antoi hurjat suosionosoitukset liukkarille ja hutipotku unohdettiin samantien. Eihän se Pierre Van Hooijdonkaan liikkuvaan palloon osu. Vaparista ei seurannut mitään vaarallista, jälleen yksi roiskaisu.

 

Hieman myöhemmin pirteästi kärjessä pelannut Ruonala laukoi tarkasti boxin sisältä alanurkkaan puolustajien estelystä huolimatta, tilannetta edelsi Ketosen hyvä esityö. Loppuluvut 4-1 syntyivät, kun pomppuihme Jussila nousi kulmassa korkeimmalle ja jatkoi päällä pallon Rantavuorelle joka laukoi vitosen nurkalta vasurilla puolivolleyn sisään.

 

Okei, annetaan OJylle  vähän tunnustusta. Maalivahti avasi lyhyellä mikä on varmasti harvinaisuus kutosessa. (Tarkkasilmäiset fanit tosin väittivät, että tämä johtui ainoastaan puutteellisesta potkutekniikasta.)

 

Tilastomies kentänlaidalla kirjasi ylös pallonhallintaprosentit: Rocky 60%, OJy 5% ja ilmatila 35%.

Kasiysi Rocky

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu