HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 Kasiysi

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Joukkue   » Uutiset   » Harjoitusaikataulu   » Tuloksia/Otteluraportteja   » Pelaajat   » Tilastot   » Yhteystiedot   » Palaute  
Pelaajat

<< Takaisin
Ilkka #25 Kaikkonen
"Ile, pieni suuri mies, kakkonen, juniori, talonmies, bigfoot"
Laituri

Lisätiedot

-

-

-

-

Pelaaja profiili: Kaikkonen

 

Tapasimme Kaikkosen K-kengässä aivan sattumalta. Kun kuljimme lasten osaston ohi oli Ilkka syventynyt kenkä asioihin. Miehellä oli nimittäin lenkkarit juuri hajonneet, ja näin liigan kynnyksellä oli tärkeää saada uudet, jotta lämmittely sujuisi entiseen tahtiin. Autoimme Ilkkaa valinnassa ja kiitokseksi mies lähti haastatteluun muitta mutkitta. Pienen hankaluuden jälkeen sentään löysimme idyllisen ranskalaisen patonki baarin, joka sattumalta oli Ilkan kantapaikka ja jäimme sinne turisemaan viinilasin ääressä.

 

Ilkka miksi suusi on noin mustat?

 

- Se johtuu tästä halvasta punaviinistä, eikä suinkaan Muhamedista ja entä sitten vaikka niin olisikin saanhan minä tykätä kenestä tykkään

 

Totta me Rockyssa emme siihen puutu. Oletko joutunut syrjinnän kohteeksi kun armeija on vielä käymättä??

 

- En! Muut ymmärtävät hyvin että en voi tietää yhtä paljon kuin te reserviläiset. Koitan kovasti opetella asioita ettei minun tarvitsisi vain puhua pas*** vaan voisin ottaa osaa myös osaa vakaviin keskusteluihin joutumatta kuitenkaan nolatuksi. Vaikka en etumatkaanne voi koskaan kokonaan ottaa kiinni pyrin parhaani mukaan oppimaan sen kaiken mitä te reserviläiset jo tiedätte.

 

Masentaako ajatus että sinulla on vielä tj yli sata+leirit+metsäaamut??

 

- Kyllä valitettavasti, tämä on painanut minua jo pitkään vain ajatus siitä että tiedän teidän ansainneen sotilaspassin ja arvon auttaa minua jaksamaan. Te olette myös minun esikuviani!! Ja kun puhallatte nollia, katsokaa, etten jää isompien jalkoihin.

 

Nappasimme seiskasta tiedon jonka mukaan sinut on yhdistetty myös Emma Hippiin ja Saanaan Muhamedin lisäksi?

 

- Henrikö kertoi?? En haluaisi puhua tästä. Tämä on hiukan arka aihe ja toivoisin, että unohtaisitte sen. En myönnä enkä kiellä, että minulla olisi ollut juttua heidän kanssaan. Mutta sen vaan sanon että kiittäkää pojat onneanne, etten päässyt mukaan abiristeilylle.

 

Itse tärkeimpänä on totta kai itse Rocky miten olet valmistautunut siihen ja millä pelitaktiikalla lähdet haastamaan isompiasi?

 

- Mulla on tavoitteena ottaa kiusaajan rooli ja katsoa sitten jos vaikka selviytyisin avaukseen. Se ei ole mahdotonta, koska harjoittelin ranskassa ahkerasti ja lisäksi minulla pienet kengät allani. Taktiikkana olen matkinut ranskan koripallo maajoukkueelta. En myöskään kaihda yrittää vetoja keskiviivan takaa jos en pääse ajamaan maalille. Puolustuksessa on toiminut parhaiten aluepuolustus.

 

Pelkäätkö että peliäsi tullaan häiritsemään jeesus teipillä jos pelisi kulkee harkoissa?

 

-En tiedä mitä pelätä olen usein ollut köytettynä milloin missäkin ja toivoisin etten enää joudu kokemaan sitä. harkat on minulle niin tärkeä asia, että olen tarjoutunut ottamaan talonmiehen roolin, jotta harkat järjestyisivät.

 

Uskotko että avauskokoonpanon paikkaa sinulle pelätään koska suusi kävisi sen jälkeen koko ajan. Onko tämä totta?

 

- Kai se on. Kyllähän mä osaan leijua kaikella, mitä osaan tai saan, ku ei sitä joka päivä saavuta suuria. Ja sehän on selvää, et mä oon suurin ja kaunmmhmmnmhnmnhnmnhnmnm.

 

Ja kuinka ollakaan tämäkin tapahtuma loppuu niin kuin aina kun Ilkka on esillä. Lauma reserviläisiä tulee ja köyttää miehen tuoliin kesken mehukkaimman esiintymisen. Perinteitä on kunnioitettava!!

 

Mutta silti kiitos ilkka haastattelusta ja toivottavasti selviät ennen kuin pelit alkavat. Ainiin ja korisjoukkueen kapteeniksi nimettiin juuri tulleen tiedon mukaan Jake Jaakko Ahtiainen jonka tiedetään äänestäneen Seppo sonkeria 550.

 

Kuka:

 

-         Tuntomerkit: Pieni mies, kova ääni, tavataan harvoin hiljaa, ei puhu hirveästi asiaa

-         Lempinimi: Ile, Ilkka, Kaikkonen, Talonmies, kakkonen, juniori

-         United pöydän satunnainen jäsen, koska ei pääse samaan ruokailuun abien kanssa

-         Idoli: Kobe Bryant ja Henri Uotila

-         Bonus: Ilkalla on videotykki ja ilmakivääri (tosin ei osaa ampua toisin kuin Manageri ja vielä ilman laseja)

-         Pelkää: jeesus teippiä, punaviiniä ja pikkuveljeään

-         Tyypillistä: orjamarkkinoiden toiseksi halvin

-         Esiintymisalue: kauniaisten rajat ja niten tanssilattia

Kasiysi Rocky

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu