Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
 P94 Kasiysi 94

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Uutiset   » Esittely   » Pelaajat   » Peliaikataulut ja kokoonpanot   » Harjoitusaikataulu   » Yhteystiedot   » Palaute   » Tuloksia FC-89 -94  
Uutiset

<< Takaisin

Lisätään pojat vauhtia! 8.3.2007 09:28
Kausisuunnitelmassa mainittu "vauhdin lisäys jakso" alkoi nyt maaliskuussa. Tavoitteena nostaa pelaajien fyysistä kuntoa, oppia omaehtoiseen harjoitteluun, jonka merkitys tulee korostumaan tulevina vuosina, ja tietenkin lisätään hapenottokykyä.

Aluksi oli suunnitelmissa ottaa viikko-ohjelmaan perinteinen juoksulenkki - hölkkä kerran viikossa. Mutta nyt keksittiin kivempi vaihtoehto, kun lenkkipolut ovat vielä jäänpeitossa ja jalkakäytävätkin paikoin vaarallisen liukkaita.

FC KASIYSI 94 joukkueen salainen ase - HYPPYNARU! Mahtuu kaikkien treenikassiin tai vaikkapa taskuun. Hyppiminenkään ei vaadi suurempaa tilaa, voit treenata kotona, pihalla, koulussa, kaverin luona, mummolassa jne.

Minimi hyppimis määrä / kerta:
100 tasajalkaa
50 vasemmalla
50 oikealla

Hyppimiset merkitään harjoituspäiväkirjaan tyhjille riveille, muiden harjoitusten alle. Ja muistutuksena kaikille pelaajille, harjoituspäiväkirjat tarkistetaan aina kuunvaihteen jälkeen treeneissä, ja kerätään valmennusjohdon tarkasteluun Eerikkilän leirillä 27.4.

Jos / kun keksitte omia uusia hyppimis tyylejä näyttäkää ja kertokaa muillekkin treeneissä.

Joukkue hankki kaikille pelaajille omat hyppynarut. Muutama on vielä lunastamatta - pyytäkää treeneissä Jounilta.
  
P94 Kasiysi 94

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu