HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 T96

« Kaikki joukkueet
» Mimmitiikerit -96   » Ajankohtaista   » Harjoitusvuorot   » Turnaukset   » Uutiset   » Pelaajat   » Futisfaktaa   » Yhteystiedot  
Uutiset

<< Takaisin

6-0 -lauantai 24.11.2007 14:04
Mimmitiikerit jatkoivat sarjatason 9v9-pelejä Myntinsyrjän talvisarjassa tutulla tyylillä. Ei tappiota vaan puolustus pitää. Nyt onneksi EIF:ä vastaan Bea ja Nea iskivät myös maalit, joilla reippaasti pelannut tiikerilauma korjasi kolme sarjapistettä. Peli näytti mitä aktiivinen liike saa aikaan. Vapaaseen tilaan pitää liikkua ja syöttää - pallottomana tehdään työtä!

Samaan aikaan 10 muuta mimmitiikeriä pelasi treenimatsin 97-Mimmitiikereitä vastaan. Jälleen tuo liike yhdistettynä hyvään syöttöpeliin näytti voimansa. Pallo liikkui hienosti ja pelin kaksi teemaa toteutuivat kohtuu hyvin. Puolustuksessa ohjaus toimi ja hyökättäessä haettiin omalla liikkeellä syötön jälkeen uudelleen vapaata tilaa. Upeita kaukolaukuksia ja 1v1-haastamista . . .
Jessica N ajoi upeasti rangaistusalueelle, haastoi puolustajan 1v1-tilanteeseen, harhautti ja sijoitti pallon alanurkkaan. Juuri noita tarvitaan.
Amanda laukoi rangaistusalueen rajan tuntumasta ainakin 7 kertaa. Harvinaista herkkua ja hyvää sellaista.
Sofia S uurasti ja johti peliä keskikentällä sekä laukoi hienosti kaukaa kaksikin maalia.
Neljännen maalin teki Jenna. Kaisa ja Sofia F jakoivat torjuntavastuun varmoin ja peliä johtavin ottein, mutta uurastivat myös ansiokkaasti kentällä. Roosa, Rebecca, Viveca ja Jessica O täydensivät varmoin ottein mallikasta yhteispeliesitystä, joka päättyi 4-0 lukuihin.

Toisessa talvisarjapelissä Myntinsyrjässsä vastaan tuli EPS. Jälleen kerran joukkueiden välillä oli tiukka vääntö, jota Mimmitiikerit kyllä selkeästi hallitsivat. Toki vaaranpaikkoja tuli myös omassa puolustuspäässä. Puolustuslinjan merkitys alkaa nousta merkittäväksi paitsioiden myötä. Siinä riittää valkuille haasteita opastamisessa.
Yhtään ei mennyt omiin, mutta hurjasta pyörityksestä huolimatta yhtään ei myöskään saatu EPS:n verkkoon. 0-0 tyydytti, mutta kuten ennen peliä todettiin: jalkapallo on maalintekopeli. Haastamista, ohittamista, tukijalka vankasti maahan ja laukaus. Sieltä ne maalitkin tulee. Jatkossa niitä lisää. Talvisarja jatkuu osaltamme helmikuun alussa.
Maalivahteina Myntissä häärivät Vilja ja Bea. Nolla pysyi. Viirin tienasi yritteliäällä hyökkäämisellä ja taistelulla Lotta. Harryn "maalintekoviiriä" tarjoiltiin Bealle.
  

T96 Mimmitiikerit puh. +358 40 5814263
koskenvesa@mittaviiva.fi

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu