HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 T95

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Yhteystiedot   » Pelaajat   » Kalenteri   » Uutiset ja ajankohtaiset asiat   » Tuloksia   » Ravinto ja varusteet   » Pelisäännöt   » Linkkejä   » Palaute  
Pelisäännöt

Ei ole olemassa hyviä ja huonoja pelaajia. Kaikki kannustavat toisiaan yhä parempaan suoritukseen ja yhdessä muodostuu aina vain parempi joukkue, jossa kaikki viihtyvät ja johon kaikki haluavat.

1) Aina ennen (painava syy, jos ei) harjoituksia ja pelejä koulutyöt on tehty.

2) Syön ja lepään hyvin ennen joukkueen tapahtumia.

3) Noudatan Palloliiton nollatoleranssia harjoituksissa ja peleissä.

4) Osallistun harjoituksiin / peleihin  aina kun mahdollista, mutta en harjoittele / pelaa sairaana.

5) Harjoituksiin ja peleihin tulen pirteänä, innokkaana ja hyvällä asenteella. 

6) Harjoituksista tai otteluiden poisjäännistä ilmoitan aina valmentajille hyvissä ajoin. Mielellään edellisenä päivänä, mutta viimeistään 6 tuntia ennen tapahtumaa. Ilmoittajan pitää jättää nimensä käyttäessään tekstiviestiä. 

7) Harjoituksiin ja otteluihin tulen ajoissa. Ottelupaikalla olen valmiina (varusteet päällä), yhtenäisessä peliasussa sovittuna ajankohtana, jolloin alkaa lämmittely.

8) Pidän huolta varusteistani ja että ne ovat mukanani harjoituksissa ja peleissä. Otan molemmat pelipaidat mukaani otteluihin. Myös harjoituksissa käytän säärisuojia (valmentajat tarkentavat erikseen esim. salivuorot). Tarkistan ennen tapahtumia että pallossa on sopivasti ilmaa. 

9) En käytä esineitä tai pidä ylläni mitään, joka on vaarallista minulle itselleni tai jollekin toiselle pelaajalle (varsinkin kaikenlaiset korut / pinnit). Kaikenlaisten korujen käyttö on kielletty myös teipattuna.

10) En puhu valmentajan kanssa samaan aikaan, vaan kuuntelen annettuja ohjeita.  

11) Otteluihin osallistuminen edellyttää harkoissa käyntiä.

12) Ottelun aikana joukkueella on ns. tekninen alue, jossa saavat olla vain pelaajat ja valmentajat.

13) Otteluissa joukkueella on usein jokin teema. Esim. 1v1 tilanteissa tavoitteena on vastustajan haastaminen ja harhautus. Tällöin teeman vastaiset huudot vanhemmilta ja toisilta pelaajilta eivät ole suotavia.

14) Uudet pelaajat harjoittelevat 3 kk ennen kuin pääsevät otteluihin.

15) Valmentajat vastaavat otteluissa pelipaikoista ja -ajoista sekä ottavat jokaisen huomioon yksilönä. Peliaika jakautuu harjoitusaktiivisuuden, asenteen ja kehityksen mukaan. 

16) Jos harjoituksissa tai yhteisissä tapahtumissa en toimi kuten on sovittu (aiheutan häiriötä), minut voidaan poistaa niistä. Peleissä tämä vaikuttaa myös peliaikaan. 

17) Kannustan joukkuetovereitani harjoituksissa ja peleissä. Keskityn vain oman joukkueen tekemisiin. En ole itsekäs - luotan joukkuetovereihini - pelaan joukkueen parhaaksi.

18) Kunnioitan vastustajaa ja tuomareita, olen ystävällinen ja reilu heitä kohtaan.

19) Harjoittelen pallonhallintaa myös omalla ajallani.

20) Ymmärrän kaikkien pelaajien tasavertaisuuden.

 

 

 

 

 

 

 

T95 Kasiysi T95

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu