HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P98

« Kaikki joukkueet
» Tervetuloa Pallopanttereiden sivustoon!   » Ilmoitustaulu   » Pallopanttereiden pelisäännöt   » Pelaajat   » Harjoitusaikataulut   » Peli- ja turnausaikataulut   » Uutiset   » Tuloksia   » Yhteystiedot   » Palaute  


Pallopanttereiden pelisäännöt

PALLOPANTTERIT PELISÄÄNNÖT 2007

(FC KASIYSI / ESPOO)

 

Näitä sääntöjä tulee joukkueen pelaajien, valmentajien sekä vanhempien noudattaa.

 

PELAAJAT

 

Hauskanpito, suvaitsevaisuus ja hyvä käyttäytyminen ovat periaatteitamme harjoituksissamme sekä otteluissamme. Emme kiusaa emmekä arvostele joukkuetovereita emmekä vastustajia.

 

Vastustajan haukkuminen ihonvärin, kielen tai vammaisuuden johdosta on ehdottomasti kielletty. Valmentajilla on mahdollisuus harkintansa mukaan erottaa tämä säännön rikkoja väliaikaisesti joukkueesta.

 

Kiroilulle on SPL:n sääntöjen mukaisesti nolla toleranssi, eli kukaan pelaaja, valmentaja tai vanhempi ei saa kiroilla treeneissä eikä otteluissa.

 

Harjoituksissa/otteluissa tulee pelaajien keskittyä sekä kuunnella valmentajia.

 

Harjoituksiin/otteluihin saa osallistua vasta kun koulutyöt/läksyt on hoidettu.

 

Noudatamme kaikki pelaa periaatetta, mutta jatkossa peliaika on osittain suhteessa käytyjen harjoitusten määrään.

 

VANHEMMAT

 

Vanhempien vastuulla on varmistaa pelaajan harjoituksiin/otteluihin saapuminen sovittuna ajankohtana. Kannustamme pelaajia harjoituksiin – pelkissä matseissa käyminen ei riitä.

 

Vanhempien tulee ajoissa ilmoittaa joukkueenjohtajalle tai valmentajille mikäli pelaaja ei pääse otteluihin tai on pitkään estynyt saapumaan harjoituksiin.

 

Peleissä saa ja pitää kannustaa mutta pelinohjausta/ohjeita saavat antaa vain valmentajat. Valmentajat päättävät kuka pelaa ja kuinka paljon ”kaikki pelaa periaatetta soveltaen”.

 

Valmentajilla on oikeus määrätä pelaaja vaihtopenkille miettimään mikäli pelaaja huomautuksesta huolimatta ei tottele, käyttää huonoa kieltä, arvostelee tai kiusaa joukkuetovereita tai vastustajia.

 

Kannustamme jokaista joukkueeseen kuuluvaa pelaajaa tasapuolisesti sekä huomioimme hyvät suoritukset kehumalla ja kannustamalla. Emme arvostele omia pelaajia emmekä vastustajia virheiden tekemisestä.

 

Ylläpidämme hyvää ryhmähenkeä ja annamme pelaajille mahdollisuuden pelata turvallista sekä monipuolista jalkapalloa hyvällä mielellä.

 

Emme tupakoi kentän läheisyydessä ja kunnioitamme hyvää käytöstä sekä siistiä kielenkäyttöä. Kiroilulle on SPL:n sääntöjen mukaisesti nolla toleranssi

 

Kaikki epäselvyydet pitää nostaa heti esiin ja käsitellä ne mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

P98 Pallopantterit puh. 040 078 0468
minna.tietavainen@pp1.inet.fi

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu