HARJOITUSVUOROT
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto

« Kaikki joukkueet
» Tervetuloa Pallopanttereiden sivustoon!   » Ilmoitustaulu   » Pallopanttereiden pelisäännöt   » Pelaajat   » Harjoitusaikataulut   » Peli- ja turnausaikataulut   » Uutiset   » Tuloksia   » Yhteystiedot   » Palaute  
Uutiset

<< Takaisin

Pallopantterit voittivat talvisarjan oman lohkonsa 3.12.2007 10:56
Toinen pelikierros pelattiin Myntinsyrjässä lauantaina 1:n joulukuuta. Ensimmäinen vastustajamme oli Pohu, peli alkoin hiukan kangerrellen johtuen yli kuukauden pelaamattomasta jaksosta. Kovan taistelun jälkeen loppulukemat kuitenkin 4-2 Pallopanttereiden hyväksi.

Toinen ottelu Oli HooGee Ninjoja vastaan. Hallitsimme peliä alussa ja johdimme jo 3-1 mutta HooGee tuli väkisin tasoihin tilanteeseen 3-3 puolustuksemme hiukan "torkkuessa". Painostuksemme kuitenkin käänsi ottelun lopulta eduksemme 7-4. Ottelussa oli aika vauhti päällä ja pieniä kolhuja sekä naarmuja tuli useammallekkin pelaajalle. Tässä pelissä saimme myös kaksi rangaistuspotkua jotka tyylikkäästi perille hoitivat kaadetut pelaajat eli Jami ja Arttu.

Kolmannessa pelissä vastustajamme Veve pelasi hyvin ja vasta pelin puolessa välissä saimme hiukan onnellakin Ville sekä Juuson uurastuksella maalitilimme auki, lopussa Jamin ja Matiaksen maaleilla hoidimme pelin kotiin luvuin 4-1.
  
P98 Pallopantterit puh. 040 078 0468
minna.tietavainen@pp1.inet.fi

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu