HARJOITUSVUOROT
ESPOO LIIGA 2008
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P98 Pallosalamat

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Salama Story   » Salama Rules   » Salama Trainings   » Salama News   » Salama Boys   » Salama Games   » Salama MM2010   » Positive Feedback   » Salama Contacts  

Harjoitellaan - tunnelissahan on oikeasti hirmu ahdasta.


Maikkarin uutisten toimittajakin häiriköi välillä.


Pienen odottelun jälkeen pauhaavalle stadionille, tuomarit ensin keskelle ja joukkueet kummallekin sivulle.

Salama MM2010

Pallosalamat toimi keskiviikkona 10.09.2008 pelatussa miesten MM-karsintaottelussa Suomi-Saksa pelaajien saattajina!

Tarkempi kuvaus asiasta tulee tänne lähipäivinä. Sitä ennen voit käydä katsomassa ennakkopalat MTV3 anytimesta.
=> Valise vasemmasta listasta "10.09.2008 Kymmenen Uutiset"
=> Televisioruudun alapuolisella liukupalkilla voi siirtyä suoraan lähetyksen loppuun katsomaan loppukevennystä.

 

Tapahtuman järjestely oli aloitettu jo keväällä joukkueen johdon ja Palloliiton välisellä tiukalla yhteydenpidolla. Hieman mietittävää ja harmaita hiuksia aiheutti vaade, että mukana pitäisi olla tyttöjä. Hetken jo mietittiin muutaman joukkueen pitkätukan naamioiminen tytöksi. Ratkaisuksi kuitenkin löytyi ottaa mukaan mimmejä seuran saman ikäluokan tyttöjoukkueesta Pallosalamista - upea nimi joukkueella muuten. Tästä kuitenkin seurasi uusi haaste kun osa joukkueen omista pojista olisi saanut katsomokomennuksen. Ratkaisuksi löytyi saattajat myös tuomareille. Saattotehtäviä hoiti siis Kasiysin Pallosalamien 21 poikaa ja viisi tyttöä.

Kello 17 varsinaisena tapahtumapäivänä kokoonnuttiin kello viisi Laaksolahden hallin yläparkkikselle. Kaikki olivat hämmästyttävästi hyvissä ajoin paikalla! Tilausajobussilla lähdettiin ja matkan ensimmäinen pysäkki oli Jupperin koululla josta otettiin loput porukasta mukaan. Ensi töiksi bussissa suoritettiin varustetarkistus, taas joukkueen johto hämmästyi kun pelaajilla oli kaikilla nappikset mukana! Todella särmää toimintaa! Tämän jälkeen sitten aikuisten mieleen tulikin pieni epäilys tapahtuman onnistumisesta, siksi villiä ja levotonta meno bussissa oli menomatkalla. Stadionin päässä oli myös pientä ruuhkanalkua ja bussi olikin vasta muutamaa minuuttia vailla kuusi Mäntymäen kentällä. Tapahtumatori läpäistiin pikamarssilla poikien jatkaessa vielä melko villiä menoa. Mitä tästä seuraisikaan! Minuuttia yli klo kuusi oltiin kuitenkin sovitussa tapaamispisteessä stadionin maratonportilla. Kirkkonummelaiset muutamaa vuotta vanhemmat lipunkantajat olivat myös jo paikalla.

Kello 18
jatkuu...

P98 Pallosalamat

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu