HARJOITUSVUOROT
ESPOO LIIGA 2008
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P98 Pallosalamat

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Salama Story   » Salama Rules   » Salama Trainings   » Salama News   » Salama Boys   » Salama Games   » Salama MM2010   » Positive Feedback   » Salama Contacts  
Salama News

<< Takaisin

Palkintosija myös kauden päätösturnauksessa 28.9.2008 20:55
Syyskuun viimeinen viikonloppu pelattiin Pallokärkiturnaus Klaukkalassa. Järjestelyt sujuivat jälleen kerran NJS:mäisen luotettavasti. Samoin Klaukkalan nurmi- ja tekonurmi oli hyväsää kunnossa. Turnauksen peliohjelma ja aikataulu oli myös erinomainen. Pallosalamien omat maalivahdit olivat toipilaana ja matkalla, niinpä maalinvartijaksi oli lainattu Alex Panttereista. Hyvin Alex tolppien välin hoiti ja joukkueen kanssa tuli toimeen, liekö asiaan syynä, että suurin osa joukkueesta on hänen koulukavereita.

Lauantain ensimmäinen peli isäntäseuran Juventusta Valkoinen vastaan sujui Pallosalamille oudosti, normaalia vihreään alustaan totuttelua ei tarvittu vaan peli otettiin heti haltuun. Peli ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla ja lopputulos Pallosalamille 6-1.

Toisessakaan pelissä ei juuri haastetta meille ollut ja siitä kirjattiin vielä selvempi 11-1 voitto.

Päivän viimeisessä pelissä vastassa oli kaikki ottelunsa myös voittanut Kuusysi Fulham. Kumpikin joukkue janosi voittoa ja lohkon ykkössijaa. Pallosalamat oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta palloa ei saatu vastustajan verkkoon loistavasti pelanneen maalivahdin ohi. Tasapeli ja lohkovoitto meille paremman maalisuhteen ansiosta.

Sunnuntain ensimmäisessä sijoituspelissä vastaan asettui NJS Juventus Musta. Peli päättyi Pallosalamille selvästi 4-0, mutta kyllä vastustaja ajoittain sai oman puolustuksemme helisemään.

Välierässä kohdattiin Kuusysi Blackburn. Pallosalamille jälleen puhdas 3-0 voitto. Varsinkin toisella puoliajalla pelasimme todella mallikasta jalkapalloa.

Loppuottelussa vastassa oli tuttu espoolaisseura EBK Kotkat. Vastustaja pääsikin melko nopeasti yllättämään meidät ja menemään 1-0 johtoon. Tämän jälkeen alkoi Pallosalamien esimerkillinen pelaaminen jälleen vyöryttämään tilanteita vastustajan maalille ja toisella puoliajalla saatiin aikaiseksi tahtomaali. Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty ja turnausvoittaja ratkaistiin rankkareilla. EBK onnistui kolmessa ensimmäisessä laukauksessa ja me saimme kaksi sisään.

Hopeamitalit kaulassa oli kuitenkin mukava poistua kotimatkalle. Kasiysi Tiikerit voittivat oman P99-sarjansa.
  
P98 Pallosalamat

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu