HARJOITUSVUOROT
ESPOO LIIGA 2008
Palaute
Tiedotearkisto
Materiaalisalkku
Joukkueiden uutisia ja kertomuksia
Varusteiden hankinta
Leirit
Kenttähakemisto
 P98 Pallosalamat

« Kaikki joukkueet
» Etusivu   » Salama Story   » Salama Rules   » Salama Trainings   » Salama News   » Salama Boys   » Salama Games   » Salama MM2010   » Positive Feedback   » Salama Contacts  
Salama News

<< Takaisin

Turnausvoitto TiPS 50v juhlaturnauksessa 14.9.2008 19:57
Pallosalamat osallistui Tikkurilan Palloseuran 50-vuotis juhlaturnaukseen Tikkurilan urheilupuistossa 13.14.09.2008. Turnaus pelattiin syksyisen kuivassa kelissä loistavakuntoisilla tekonurmilla. Lauantaina oli aurinkoista, sunnuntain ollessa pilvisen 10 asteen koleahko sää. Järjestäjille myös kiitos hyvin järjestetystä turnauksesta.

Lauantain ensimmäisessä pelissä vastassa oli kovaksi joukkueeksi tiedetty KäPa Oranssi. Turnauksen ensimmäisen pelin paheet toistuivat jälleen, syötöt eivät kulkeneet hitaalla tekonurmella, pojat hieman hakivat pelikavereita ja valmentajakin etsi kokoonpanoja. KäPa sai salama-alulla melko helposti 1-0 johdon heti kärkeen. Loppupeli pelattiin melko tasaisesti, mutta vastustajan nopeat kärkimiehet saivat tuikattua vielä kaksi maalia. KäPa esitti myös mallikasta yhden kosketuksen syöttöpeliä ja heille ansaittu voitto 3-0.

Toiseen peliin tuli sisuuntunut joukkue, joka oli päättänyt, että turnauksen tilastotappio on takana. Ensimmäinen puoliaika pelattiinkin ehkä turnauksen mallikkainta peliä, pallo,  pelaajat  ja syötöt kulkivat heiluttaen maaliverkkoa ahkerasti. Puoliaika tilanne 5-0 meille. Toisella puoliajalla syötöt jäivät taas hieman vajaiksi ja vastustajallekin annettiin turhan paljon tilaa. Lopputulos Pallosalamille 7-1.

Lauantain viimeisessä pelissä vastassa oli KoPSe Mustat, joukkue jonka kanssa on useasti tahkottu tasapelejä. Tässä pelissä panoksena oli lohkon kakkossija ja sunnuntain pelien alkaminen sunnuntaina iltapäivällä aikaisen aamun sijaan. Tasapelisikin olisi riittänyt, mutta pojat olivat päättäneet hoitaa pelin varmasti kotiin. Vastustajalle ei annettu turhaa tilaa ja tuttu tavaramerkkimme liikkuva peli toimi hyvin. Puoliajalla oli jo selvän tuntuinen 2-0 johto. Toinen puoliaika lähinnä pelailtiin joukkueemme hallinnassa ja lopputuloksen 3-0 voitto sekä lohkon kakkosena paikka ylemmässä loppusarjassa.

Sunnuntaina vastaan asettui C-lohkon voittaja EsPa Brasilia. Tuttu vastustaja sarjapeleistä ei tälläkään kerralla päässyt yllättämään. Kaikkeamme yrittämättä pidimme peliä kontrollissa ja lopputuloksena oli selvä 6-1 voitto. Järjestäjien tulosluetteloon jäi kyllä pelin lopptulokseksi 5-1.

Jälleen kerran olimme neljän parhaan joukossa ja tilanteessa, jossa yksi voitto tuo mitalin. Yhtään ottelua tällä kaudella ei ole hävitty ennen tuomarin vihellystä ja vastustajan tekemä avausmaalikaan ei ole lannistanut. Välierään vastaan asettui kova HIFK. Hesalaiset saivatkin ensimmäisestä hyökkäyksestä melkoisen onnenkantamoisena läheltä kulmalippua todella korkean roikkupallon, joka kaikkien yllätykseksi putosi maalimme taempaan takakulmaan, 1-0 johto heille. Tämän jälkeen pelin hallinta otettiin jälleen Pallosalamille ja peliä vyörytettiin vastustajan maalille. Hifkiläisten tiukka puolustus kuitenkin kesti hyvin ja heidän nopeat kärkimiehet laittoivat omat puolustajamme välillä jouksemaan kovaakin. Yksi maali saatiin aikaiseksi ja pelitilanteista huolimatta 1-1 tasapeli. Seurasi rankkarikisa, neljä kertaa olemme rankkarikisassa olleet ja joka kerta voittajina kentältä poistuneet. Tällä kertaa tarvittiin viisi laukojaa, ennenkuin vedot toivat meille 4-3 paremmuuden ja paikan turnauksen loppuotteluun.

Finaalissa vastaan asettui KoPSen Vihreät. Pelissä Pallosalamat esitti jälleen osaamistaan alussa ja lopussa, toisen jakson jälkipuolisko oli melko tasaista tahkoamista puolin ja toisin. Toisen puoliajan hyvällä loppuvedolla meille ansaittu 4-1 voitto ja villi voitontanssi.

Lopuksi kultamitalit kaulaan ja pytty taivasta vasten kohotettavaksi. Yhteiskuvan jälkeen suunnistimme jälleen kerran erittäin tyytyväisinä kotimatkalle. Kuluva kausi on sujunut tavalla, jota kukaan ei ole osannut etukäteen ajatella. Mahtavaa Pallosalamat! hyvä minä, hyvä sinä, Hyvä ME!
  

P98 Pallosalamat

 
 © 2005 F.C. Kasiysi Espoo r.y. SLU  |  Sporttisaitti  |  tulosta sivu