Alle 12-vuotiaat, JalkapalloLeikkiMaailma

 

Jalkapallokoulun pelaajista muodostetaan alueellisia joukkueita. Tyttöpelaajista muodostetaan oma joukkue. Tavoitteena on muodostaa yksi tyttöjoukkue jokaiseen ikäluokkaan. Alueelliset 7-8-vuotiaiden joukkueet pelaavat Espoon liigassa 5v5 (neljä kenttäpelaajaa ja maalivahti) pelimuodolla muita espoolaisjoukkueita vastaan. Lisäksi joukkueiden ohjelmaan kuuluu Espoon liigan lopputurnaus sekä Uudenmaan piirin järjestämät Kaikki Pelaa –karusellit.

 

9-11-vuotiaat tytöt ja pojat pelaavat ns. pienellä kentällä, jossa käytetään nappulamaaleja (maalin koko 2 x 5 metriä). Tavallisesti joukkueeseen kuuluu kuusi kenttä­pelaajaa ja maalivahti. On mahdollista edelleen pelata 5v5 pelimuodollakin. Tässä vaiheessa kilpailutoiminnasta vastaa Uudenmaan piiri, jonka pelitälli–sarjoihin joukkueet osallistuvat.

 

11-vuotiaiden pelimuotoina on 7v7 ja 9v9. Tässä ikäluokassa alkaa myös seuran järjestämä tehoryhmätoiminta. 

 

Alle 12-vuotiaiden sarjatoiminnassa ei lasketa pisteitä eikä pidetä sarjataulukoita ja kaikissa ottelutapahtumissa on voimassa Puolen Pelin Takuu. Pelaajien taitoon perustuvia tasojoukkueita ei vielä perusteta. Tavoitteena on opettaa pelaajat toimimaan ryhmänä ja opettaa pienin askelin jalkapallopelissä tarvittavia henkilökohtaisia taitoja.

 

Ulkopelikaudella joukkueilla on tavallisesti kahdesta kolmeen tapahtumaa viikossa. Kesäkuussa järjestetään myös seuran jalkapallokouluja. Talvella joukkueet harjoittelevat ikäluokasta riippuen 1-3 kertaa viikossa koulujen liikuntasaleissa sekä Myntinsyrjän ja Laaksolahden halleissa. Seura järjestää myös ikäluokkakohtaisia yhteistapahtumia.

 

Erityisvalmennusryhmät

 

Jalkapallokoulu

Taitokoulu