Kasiysissä tapahtuu

T-86-tytöt Hollannissa

Tästä pääset raporttiin matkasta.

TopGirls leirillä

Kasiysissä toimii useita tyttöjoukkueita ja tyttöjen määrä on ollut viime vuosina voimakkaassa kasvussa. Tässä raportti TopGirls-joukkueen korkeanpaikan leiristä Solvallassa viime talvena.

  

Kasiysejä maailmalla

Jami Puustinen Manchester Unitediin

Ex-Kasiysi, FC Espoon Jami Puustinen on 29.8.03 siirtynyt Englannin valioliigaseura Manchester Unitedin pelaajaksi. Tiedotustilaisuus pidettiin 9.9.03 Radiolinjan pääkonttorissa Keilaniemessä, jossa Manu:n edustajana läsnä oli Dave Bushell. Allekirjoitettu akatemia-sopimus on kolmevuotinen.

ManU:n akatemiassa on 16-19-vuotiaita lupaavia jalkapalloilijoita. Huipputason harjoitteluolosuhteiden lisäksi akatemia tarjoaa mahdollisuuden hoitaa opinnot harjoittelun ohessa. Jami jatkaa opintojaan Mäkelänrinteen lukoissa etäisopiskeluna.

Sopimusta edelsi Jamin osallistuminen  ManU:n leirille heinäkuussa. Seura on ollut jo pitkään kiinnostunut FC Espoon hyökkääjäpelaajasta. Unitedin kykyjenetsijät päättivät leirikutsusta Italiassa pelatun alle 16-vuotiaiden Salernitana-turnauksen jälkeen Puustisen tehtyä kolme maalia kolmessa ottelussa.

Kasiysi-kasvatti FC Allianssiin

Jalkapalloliigan AC Allianssi vahvistiviime syksynä  rivejään tekemällä sopimukset John Ahlbergin kanssa. FC Espoosta siirtyneen Ahlbergin, 19, sopimus on kaksivuotinen.

Maalihanat auki veikkausliigassa

Kaikkien aikojen ensimmäiset Kasiysi-kasvatin tekemät veikkausliigamaalit nähtiin 17.6.2003 ottelussa AC Allianssin ja FC Jazzin välillä Vantaalla.  Ensimmäistä otteluaan kotikentällä avauskokoonpanossa pelannut John Ahlberg ohjasi ruuhkasta Allianssin jo 3-0-johtoon. Ahlberg oli asialla jälleen 42. minuutilla puskien neljännen osuman Ilpo Vernon keskityksestä. Hattutemppukin oli lähellä, mutta juuri ennen taukoa laukaus Vajanteen syötöstä osui tolppaan.

Vintiöt -alle 17-vuotiaiden maajoukkue Helsingin MM-kisoissa

Suomen alle 17-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Jyrki Heliskoski valitsi MM-joukkueeseen kolme maalivahtia, kuusi puolustajaa, seitsemän keskikenttäpelaajaa, sekä neljä hyökkääjää. FC Espoon joukkueesta valittiin kokonaista neljä pelaajaa, joista kolme on Kasiysin kasvatteja: maalivahti Turo Simolin,  keskikenttäpelaaja Tommi Vesala ja hyökkääjä Jami Puustinen.
- Niin, ehkä se kertoo siitä, että Espoolla on hyvä joukkue ja että seurassa tehdään hyvää työtä, Heliskoski kuvasi tilannetta.