TOP-GIRLS-leiri la-su 24-25.1.2004 Solvallassa

 

 

 

Joukkueleirille kokoontui 29 pelaajaa ja 5 aikuista. Leiriohjelmaan kuului harjoituksia, leiriturnaus, jumppaa, ulkoilua, videoita ja yhdessäoloa.

 

Lauantaina kokoonnuimme klo 9.00, jolloin julkistettiin 4 turnausjoukkueen kokoonpano. Joukkueet valitsivat itselleen nimet: Oilers, Futarit, Manu, Real Madrid. Perustaitoharjoitukset alkoivat klo 9.30 Sirpan johtamana,  minkä jälkeen alkoivat ensimmäiset leiriturnauspelit. Turnauksen tuomarina toimi Jukka. Sitten siirryimme syömään Solvallan runsasta ja monipuolista lounasta. Ensimmäisellä yhteisaterialla teimme sopimuksen, että jokainen leiriläinen  juo vähintään lasillisen maitoa ruoan yhteydessä, jos ei terveydellisiä esteitä ole ja kaikki noudattivat päätöstä mukisematta. Lounaan jälkeen katsoimme "Pallo hallussa, Taidon avaimet"-videon. Sen jälkeen lähdimme pitämään taitoharjoitukset ja jatkamaan leiriturnauksen alkusarjapelejä. Mikko huolehti ulkona kisailusta ja Outi piti jumppaa väsyneille jalkapalloilijoille. Iltapalaa söimme takkatulen lämmössä "Parempi kuin Beckham"-videota katsellen, jonka jälkeen uni maittoi kaikille.

 

Sunnuntaina runsaan aamupalan jälkeen jatkuivat tasaiset turnauspelit, minkä jälkeen seuran valmennuspäällikkö Rami Luomanpää piti pelikäsitysharjoitukset ja luennon. Sen jälkeen oli jäljellä jännittävät turnausfinaalipelit sekä Lisbethin johdolla joukkueen pelisääntökeskustelu, jonka tuloksena joukkueelle muodostettiin kaudelle 2004 pelisäännöt, jotka ovat:

 

  1. Käyn harkoissa ja saan peliaikaa tasapuolisesti
  2. Suhtaudun reilusti kanssapelaajiin, valmentajiin ja tuomareihin
  3. Teen parhaani joka tilanteessa ja olen reilu voittaja ja häviäjä
  4. Käyttäydyn hyvin kentällä ja sen ulkopuolella
  5. Noudatan terveellisiä elämäntapoja
  6. Koulu menee aina harrastuksien edelle

 

Noudatan sovittuja sääntöjä

 

Leiriturnaustulokset jännittävien rankkarien jälkeen saatiin:

  1. Real Madrid
  2. ManU
  3. Oilers
  4. Futarit

 Turnauksen tsemppariksi valittiin Kia.

 

Leiri yhdisti joukkuetta ja lisäsi yhteishenkeä, mikä vaikuttaa taatusti myös tuleviin peleihin ja turnauksiin. Sekä aikuiset että pelaajat lähtivät tyytyväisinä ja väsyneinä kotiin.

 

Sirpa Aho-Vainio

F.C.Kasiysi Top Girls

Vastuuvalmentaja