HYVÄ SEURA HARRASTAA JALKAPALLOA

F.C. Kasiysi Espoo ry. tarjoaa kaikille halukkaille monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen. Toiminta-ajatuksemme on järjestää:

 KOKO PERHEEN…

Seuran toiminta perustuu nappula- ja junioripelaajien jalkapalloharrastuksen järjestämiseen. Tämä toiminta tarjoaa myös aikuisille mahdollisuuden osallistua lasten jalkapalloharrastukseen joukkueenjohtajina, valmentajina ja yleensä aktiivisina osallistujina. Vanhempien osallistuminen lapsensa harrastukseen on varmasti paras palkinto lapselle itselleen.

 

ILOINEN…

 

 Iloisen harrastamisen kulmakivi on onnistumisen tunne. Se on tärkeä kaikille; pelaajille, valmentajille, toimihenkilöille ja pelaajien vanhemmille. Tämä on suuri haaste myös koko seuralle.

 

Vanhempien tulee tasapuolisesti kannustaa ja tukea joukkueen kaikkia pelaajia. ”Kaikki pelaa” on seuramme toiminnan perusajatus, joka antaa kaikille mahdollisuuden iloiseen ja kannustavaan harrastukseen.

 

Joukkuemenestyksen edelle asetetaan henkilökohtaisten taitojen kehittäminen. Seuran palkkaama valmennuspäällikkö ja junioripäällikkö huolehtivat ikäluokittain liikuntakasvatuksen ja valmennuksen oikeasta mitoituksesta kouluttamalla ja tukemalla kaikkia niitä vanhempia, jotka toimivat seurassamme ohjaajina ja valmentajina.

 

…JALKAPALLOHARRASTUS

 

 F.C. Kasiysi on puhtaasti jalkapalloseura. Olemme kehittämässä suomalaista jalkapalloa toimimalla korkeatasoisena kasvattajaseurana espoolaisen jalkapallon hyväksi. Tavoitteemme on tukea lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta kaikilla tasoilla – niin mukavana harrastuksena kuin tavoitteellisena pelaamisenakin. Ammattimaisella juniorien valmentamisella ja vanhempien aktiivisella osallistumisella luomme kestävän perustan halulle pelata jalkapalloa ja myös mahdollisuuden menestyä tässä lajissa - yksilönä ja joukkueena.

 

SEURAN TOIMINTA-ALUE

 

F.C. Kasiysin toiminta-alue on Turunväylän pohjoispuolinen alue Leppävaarasta Bemböleen.  Seurassamme toimii yli 50 joukkuetta. Joukkueita on Järvenperässä, Lippajärvellä, Laaksolahdessa, Jupperissa, Viherlaaksossa, Leppävaarassa, Karakalliossa ja Kilossa. Harjoitusvuoroja on kesäaikaan kaikilla alueiden hiekka-, tekonurmi- ja nurmikentillä. Talvella seuralla on vuoroja Laaksolahden ja Myntinsyrjän jalkapallohalleissa, lämmitettävillä tekonurmilla mm Matinkylässä ja Espoonlahdessa sekä koulujen voimistelusaleissa.

 

KORKEATASOISTA VALMENNUSTA JA OHJAUSTA KAIKENIKÄISILLE

 

Joukkueiden toimintaa tukemassa Kasiysillä on päätoiminen valmennuspäällikkö ja junioripäällikkö sekä toimistosihteeri. Seura järjestää pelaajille mm ikäluokkaharjoituksia, tehoryhmäharjoituksia, taitokilpailuja ja pelitapahtumia. Joukkueiden valmentajille ja toimihenkilöille järjestetään säännöllisesti koulutustapahtumia.

 

OMA NURMIKENTTÄ JA JALKAPALLOHALLI

 

Espoolaiset jalkapalloseurat (EPS, F.C. Kasiysi, EsPa, HooGee, Espoon Tikka ja FC Espoo) omistavat yhdessä Espoon jalkapalloilun Tuki Oy:n, joka omistaa ja ylläpitää Myntinsyrjässä olevaa nurmikenttää ja jalkapallohallia.

Oma nurmikenttä mahdollistaa, että myös juniorit pääsevät harjoittelemaan kesäaikana nurmella.

Jalkapallohallissa on korkealaatuinen kumirouhetekonurmi. Halli tarjoaa erittäin hyvät talviharjoitteluolosuhteet nuorille pelaajille. Oma halli yli kaksinkertaistaa Kasiysin joukkueiden käytössä olevien hallivuorojen määrän. Halli ja nurmikenttä sijaitsevat Kauklahdessa osoitteessa Myntinsyrjä 7, 02780 ESPOO.

 

 

LAAKSOLAHDEN FUTIS ARENA

 Kasiysi oli vahvasti vaikuttamassa tämänkin hallin toteutumiseen.  Seuran toimisto sijaitsee toisessa kerroksessa kahvilan vieressä.

 

TERVETULOA  MUKAAN

 

Jos olet jo pelannut jalkapalloa jossakin muussa seurassa, ota yhteyttä seuran toimihenkilöihin.  Etsimme sinulle paikan ikäluokkasi mukaisesta joukkueesta. Aloitteleville pelaajille on tarjolla kolmessa jaksossa ympäri vuoden toimiva jalkapallokoulu.

 

…MYÖS VANHEMMAT!

 

Lue tästä pitkäaikaisen kasiysiaktiivin, Mikko Vesalan ajatuksia Kasiysistä ja vanhempien roolista toiminnassa.

Vanhemmat vastaavat yhdessä omien lastensa joukkueiden toiminnasta. Mitä enemmän aikuisia saamme mukaan, sitä laadukkaamman harrastuksen pystymme lapsille tarjoamaan. Valmentajien, joukkueenjohtajien ja huoltajien lisäksi tarvitaan vapaaehtoisia vaikkapa seuran toiminnan kehittämiseen. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen.

 

Seura järjestää koulutusta niin valmentajille kuin muillekin toimihenkilöille. Lisäksi valmennuspäällikkö, junioripäällikkö sekä muut kokeneet seuralaiset auttavat tarvittaessa.