T-86 HIKI HOLLANNISSA

 

Koko talvi pakerrettiin erilaisissa talkoohommissa ja palkkana oli hieno turnausmatka Hollantiin Harlem Cuppiin. Matkaan lähti 15 tyttöä ja 11:sta hengen kannustusjoukko. Turnaus on Keski-Euroopan suurin jalkapalloturnaus, johon osallistuu kaiken kaikkiaan noin 300 joukkuetta. Meidän joukkueemme osallistui Ladys Open sarjaan, jossa oli kolme Hollantilaista ja yksi tanskalainen joukkue.

 

Meidän osalta ottelut sujuivat odotettua paremmin. Kaksinkertaisen alkusarjan jälkeen sijoituksemme oli viiden voiton, yhden tasapelin ja kahden häviön seurauksena toinen. Näin ollen pääsimme finaaliin, jossa vastustajana oli jo kaksi kertaa voittamamme Tanskan Vordinborg IF. Finaalissa Tanskaa vastaan tuli kuitenkin kirvelevä 2-1 tappio.

 

Kaikesta huomasi, että Hollanti on jalkapallomaa. Puitteet olivat mahtavat ja jopa sää suosi meitä. Viimeistään hieno palkintojenjakotilaisuus ”hurlumhei” meininkeineen hurmasi meidät.

 

Asuimme koko reissun ajan aivan Atlantin rannalla joten saimme myös nauttia rantaelämästä. Yhtenä iltana kävimme Amsterdamissa kanavaristeilyllä niin kuin kunnon turistit konsanaan.

 

Matka oli kaikin puolin mahtava elämys, joten eiköhän aleta suunnitella jo uutta matkaa!!!!!

 

Mirka Manninen

T-86 HIKI

Pelaaja ja joukkueenjohtaja