TAITOKILPAILUT
Samana päivänä pidetään Laaksolahden jalkapallo Arenassa Kasiysin Tatokilpailut, joiden ratojen rakentaminen ja rastien hoito, sekä rastien purku kilpailujen jälkeen on osana Karnevaalijärjestelyä.
Taitokilpailujen järjestelyistä vastaa joukkue 991 United, apunaan 392 Barcelona, 492 Lazio ja 692 Fiorentina
Rami hoitaa ratojen sijoittelun, aikataulut, välineet, tuloskortit ja tulospalvelun, niistä ei joukkueiden tarvise kantaa huolta
Jos vielä joku on halukas auttamaan taitokilpailuissa tai on jotain kysyttävää "työvuoroista" ottakaa yhteyttä Jari Mustajärveen (991 United Joukkueenjohtaja) Email: jari.mustajarvi@pp.nic.fi
Homma hallussa?

MAINONTA
Joukkue 291 Deportivo on ottanut tehtäväkseen mainosten teon, kopioimisen ja jakamisen eri alueille. Joukkue on toimittanut mainoksen seuran toimistolle, josta Leena on laittanut sen joukkueille ja pyytänyt joukkueenjohtajia jakamaan sen edelleen joukkueille. Lisäksi tapahtumasta laitetaan ilmoitus ke 28.5 ja su 1.6. ilmestyviin Länsiväylä lehtiin. Lisäksi apahtumapaikalle Lähdepurontienristeykseen voisi laittaa jonkin ison kyltin tapahtumasta.Leena yrittää kehitellä siihen jotain. Missä vaiheessa mainoskampanja osaltanne on 291?

KORISTELU
Ilmapalloja, Kasiysin lippuja....Leena yrittää kehitellä jotain. Jos ideoita, otetaan niitä mielellään vastaan...

PUFFETTI
Joukkue 692 Fiporentina hoitaa puffetin. Tiina Uutela hankkii myyntiin tarvittavat myyntituotteet/ raaka-aineet. Joukkue 291 Deportivo auttaa leipomisessa ja karkkien pussittamisessa.
Myynnin hoitaa 692 Fiorentina. Vaunua on kyselty Espoosta, mutta Espoon vaunu on samaan aikaan naisten maaottelussa, joten sitä ei saa. Markku Kallioniemi lupasi selvittää olisiko Coca-Colalta mahdolllisuus saada vaunu. Hänen piti ilmoitella asiasta eilen, mutta mitään ei kuulunut...Näen hänet tänään ja toivon, että saan asiasta lisätietoa. Jos vaunu otetaan Coca- Colalta pitää myös limut ottaa sitä kautta. Vaunu pitää itse hakea Cocikselta ja palauttaa tapahtuman jälkeen samaan paikkaan.Leena yrittää edelleen selvitellä asiaa, palaan heti kun saan uutta tietoa.. Onko Tiina puffetissa myös jäätelöä myytävänä? Jos juku haluaa avittaa puffetin hoidossa/leivonassa ottakaa yhteyttä tiina.uutela@kolumbus.fi

MAKKARANMYYNTI
Makkaran myynnin on luvannut hoitaa 191 Kilon Kotkat
Leena on tilannut makkarat Karahallista (60 pkt). Myymättä jääneet makkarat saa palauttaa takaisin. Ostan samasta paikasta myös sinapit, ketsupit ja talouspaperia. Makkarapapereita löytyy täältä toimistolta. Grilli + kaasupullo pitäisi hakea Karakallion kentän pukukoppirakennuksen takaosassa olevasta varastosta/ varaston avain on Kasiysin toimistolla.

VOHVELINMYYNTI
292 Juventus ilmoitti voivansa hoitaa vohvelinmyynnin. Taikinat kannatta varmaan tehdä valmiiksi. lisäksi tarvitaan hilloa ja kermavaahtoa. Tarvitaan varmaan ainakin kaksi, kolme vohvelirautaa. Löytyykö 292:lta?

ARPAJAISET
Jokaista Kasiysin joukkuetta on pyydetty toimittamaan seuran toimistolle vähintään 10 arpavoittoa. Arpavoittoja on tullut ihan kivasti, lisäksi voittoja on viime vuodelta jäänyt jonkin veraan, joten arpajaiset saadaan hyvin järjestettyä. Leena laittaa arpavoitot valmiiksi ja hankkii arpakiekot. Kantoapua tapahtuma aamuna tarvitaan, jotta saadaan arpavoitot toimistolta kentälle Arpojen myynnin hoitaa 191 Pantterit

ONGINTA
Onginnan hoitaa 792 Top Girls. Toistolle on toimitettu jonkin verran ongitatavaraa. Lisää ongitatavaraa tarvitaan vielä. Toimistolta löytyy jonkin moinen sermi ongintaan, jos on tarvetta. Lisäksi tarvitaan onki ja kori

KASVOMAALAUS
192 Kilon Kotkat järjestää kasvomaalausta. Onko teillä maalit hankittuna?

NÄYTÖSOTTELUT
Mika on sopinut -96 joukkueiden kanssa, että he tulevat pelaamaan näytösotteluita tapahtumaan. Mukaan on ilmoittautunut 4 joukkuetta, joten saadaan kaksi ottelua. Ottelut pelataan klo 12.30 ja 13.00. Mika järjestää otteluihin tuomarit.

SÄHLY, MAALILAUKAUKSET
490 Chelsea hoitaa

TARKKUUSAMMUNTA/TUTKA
991 United ja 392 Barcelona hoitaa. Tarkkussammunta levyn olemassa olo täytyy selvittää, onko vielä tallella karakalliossa ja saako kuljetettua Laaksolahteen (on melkoisen suuri). TuTka löytyy toimistolta.

MÖLYN MITTAUS
892 Aurora hoitaa

VARUSTEKIRPPIS
792 Top Girls hoitaa. Toimstolle pyydetty tuomaan käytettyjä, siistejä kesäurheilu varusteita. Toistaseksi niitä on vähän, eli lisää varustekirppis tavaraa tarvitaan.

INFOPISTE + VARUSTEVÄLITYS
Johtokunta + Leena hoitaa. Infopisteestä Seurainfoa + muuta tietoa seuran toiminnasta. Varustevälityksessä myynnissä seuran asuja, sukkia....

SIIVOUS
391 Ajax hoitaa. Tapahtumapaikalle riittävästi roskakoreja, niiden tyhjennys tarvittaessa tapahtuman aikan ja siivoominen ja roskien poskorjaaminen tapahtuman päätyttyä (kaikki auttavat siivoamalla omat jälkensä)

LUVAT, VAKUUTUKSET, TEOSTO YM tarvittavat asiat
Hoidetaan toimistolta.
Pöytiä, jatkojohtoja ym. löytyy jonkin verran Laaksolahden vahtimestareilta lainaksi. Jalkapallohallin kahvion kylmätilat ovat käytössämme.
Jos jollain on jonkin moisia katoksia tuokaa tullessanne . Seuran teltat on aika finaalissa, joten niistä ei taida olla paljon iloa.

HUOM!!!
VARATKAA OMAAN "PISTEESEENNE " KOLIKOITA POHJAKASSAKSI.
jos olette ostaneet jotain "pisteeseen" tarvittavaa omalla rahallanne, säilyttäkää kuitti/kuitit
Kun tapahtuma on ohi, laskekaa "pisteenne" kassa, ottakaa omanne pois kuittia/kuitteja vastaan ja vähentäkää pohjakassa tuotosta.
Sen jälkeen laittakaa rahat ja lappu, josta selviää mikä piste on kyseessä muovipussiin ja toimttakaa Leenalle tilitystä varten.

KIITOS JO ETUKÄTEEN KAIKILLE TEKEMÄSTÄNNE TYÖSTÄ JA OSANOTOSTA. TOIVOTAAN ETTÄ SAAMME KAUNIIN ILMAN JA TAPAHTUMASTA TULEE ONNISTUNUT. JOS JOTAIN ONGELMIA, KYSYTTÄVÄÄ, IDEOITA...ottakaa yhteyttä tänne toimistolle puh: 548 1089 tai leena.nisonen@fckasiysiespoo.net