JALKAPALLOKOULUSSA TUTUSTUT UUTEEN HARRASTUKSEEN

 

Jalkapallokoulu tarjoaa niin lapsille kuin lasten vanhemmillekin mahdollisuuden tutustua uuteen harrastukseen, kavereihin ja seuran toimintaan. Kasiysillä on myös useita menestyviä tyttöjoukkueita – ja tyttöpelaajien määrä on viime vuosina ollut voimakkaassa kasvussa.

 

Jalkapallokoulu on suunnattu esikouluikäisille ja koulun jo aloittaneille lapsille. Tavoitteena on jalkapalloon tutustumisen lisäksi kokea yhdessäolon ja liikunnan riemua sekä oppia ryhmässä toimimisen perusvalmiuksia. Ohjaajat ovat Kasiysin kokeneita nappulavalmentajia.

 

Vuoden ensimmäinen jakso alkaa huhtikuussa ja toinen elokuussa. Kolmas jakso pidetään talvikaudella koulujen jumppasaleissa.

 

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa. Seitsemänvuotiaille pyritään jalkapallokoulun jaksojen päätyttyä järjestämään tilaisuus siirtyä jo toimiviin tai perustettaviin alueellisiin joukkueisiin. Nuoremmat jatkavat jalkapallokoulussa.

 

Tarkista seuraavan jakson alkamisaika seuran toimistolta ja tule mukaan kokeilemaan! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita - eikä ensimmäisiin harjoituksiin osallistuminen sido sinua mihinkään. Voit tulla kokeilemaan jalkapalloharrastusta kuukaudeksi ilman maksuja.

 

Ota mukaan oma pallo, juomapullo sekä säänmukainen varustus. Lenkkitossuilla pärjäät alkuun mainiosti. Tiedot ajankohdista ja paikoista saat seuran toimistolta tai nettisivuilta.

 

Jalkapallokoulun tiedotteet