12 - 15 vuotta, JalkapalloKaveriMaailma

Kaksitoistavuotiaana piirin järjestämässä kilpailutoiminnassa lasketaan pisteet ja joukkueet jaetaan menestyksen mukaan eri sarjaportaisiin. Joukkueet pelaavat vielä normaalia pienemmällä kentällä 7v7 tai 9v9 pelimuodoilla. Keväällä joukkueet ilmoittautuvat valio- tai peruslohkoihin ja syksyn sarjoihin joukkueet jaetaan menestyksen mukaan valio-, ykkös-, kakkos-, ja perussarjoihin.

13-vuotiaana siirrytään normaalikokoiselle kentälle ja 11v11 pelimuotoon. Menestyneimmät joukkueet pelaavat Helsingin piirin joukkueiden kanssa aluesarjaa. Aluesarjan alapuolella on ykkös-, kakkos- ja perussarjat. Näiden lisäksi kullekin ikäluokalle järjestetään harrastesarjoja, joissa ottelut pelataan pienten kenttien sääntöjen ja pelaajamäärien mukaisesti. Kaikissa sarjoissa ovat edes­takaiset vaihdot sallittuja.

 

Tavoite- ja harrastejoukkueet

Kaksitoistavuotiaille muodostetaan tavoitteellisia joukkueita ja haastejoukkueita. Pelaajan taidot, oma halu ja motivaatio ovat valintakriteerit. Kaikille kuitenkin taataan mahdollisuus jalkapallon pelaamiseen ja harrastamiseen. Seuran valmennuspäällikkö seuraa ja ohjaa tavoitteellisten joukkueiden valmennusta ja auttaa valmentajien valinnassa.

Kilpailullisena tavoitteena näillä joukkueilla on pysyä ikäluokkansa korkeimmalla sarjatasolla ja päästä Palloliiton järjestämiin, ikäluokan valtakunnallisiin lopputurnauksiin. Kasiysin pelaajia pyritään saamaan Uudenmaan piirin piirijoukkuetoimintaan ja Palloliiton talenttivalmennukseen mahdollisimman paljon. Tässä työssä seuran omalla kykykoulu -toiminnalla on tärkeä rooli. Tehoryhmään pelaaja kutsutaan valmennuspäällikön ja valmentajan suositusten perusteella. Ryhmään kutsutaan kustakin ikäluokasta vain muutamia pelaajia.

Tyttöjen piiri- ja aluesarjat  

Tyttöjoukkueiden vähäisemmästä määrästä johtuen tytöillä ei ole ihan samanlaista sarjaportaikkoa kuin pojilla. Tytöt pelaavat Helsingin piirin kanssa yhteistä aluesarjaa. Kevään lohkoissa parhaiten menestyneet pelaavat syksyllä aluesarjan mestaruudesta ja muut perussarjassa.

Erityisvalmennusryhmät

Kykykoulu

Piirijoukkuetoiminta

Palloliiton Uudenmaan piiri järjestää C-junioreille piirijoukkuevalmennusta. Osallistujat valitaan syksyllä järjestettävillä kaksipäiväisillä valintaleireillä. Talven aikana järjestetään useampia kaksipäiväisiä leirejä ja kausi huipentuu kevään valtakunnalliseen  PohjolaCup-turnaukseen. Turnaukseen piiri osallistuu kahdella joukkueella, joten mukaan pääasee vain osa piirijoukkuevalmennettavista.

Kasiysin pelaajia on joka vuosi mukana piirijoukkuetoiminnassa - ja useimmiten myös PohjolaCup-joukkueissa. Lisätietoa piirin sivuilla.